Speltips: Många spelarspecialer

Kommer gå igenom nattens omgång här och istället för att tweeta ut allt olika tänkte jag gå igenom allt men kanske lite mindre text på varje spel. 

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres

Nattens storfavorit Pens tar emot bottenlaget Sabres som har tappat sin bästa spelare i försvaret och har det redan tufft med honom. Här får Sabres det svårt att försöka parera sig mot Pens anfall och matchen lär väl sluta över 5 mål kan jag tänka mig. Sabres har dock inget dåligt anfall utan deras topp ser stark ut fortfarande om Eichel kan trampa igång. Här har det skett ett byte i kedjorna och Pominville skickas ner till tredjekedjan med svensken Larsson och istället får Reinhart en chans med Eichel och Kane. Reinhart är för mig en playmakerhybrid om man får säga så och Betsson har ett odds på 2.40 när det kommer till poäng. Jag vet att det oddset är satt med infon att han ska spela i tredjekedjan annars skulle jag inte sätta honom mer än 20 punkter över Eichel då han också spelar Powerplay.

- Sam Reinhart Ö 0.5P @ 2.40 2.5/5U Betsson

Målskyttar: Malkin @ 2.70 Betsson och Hagelin @ 6.00 William Hill

 

Florida Panthers - Dallas Stars

Här sitter jag på Florida ML redan och hade hoppats på att man fick över 1.80 på någon i förstakedjan och siktet var inställt på Barkov. Nu finns det inte mycket att slå på i matchen utom några målskyttar. Shore och Gemel Smith har fått bra platser i Dallas kedjor och ska ha ett betydligt lägre odds. Florida är inget perfekt lag och brukar släppa in en del också. Vrbata är bara värde då bolaget inte inser att han har en sniperroll i Florida och ska ha typ 3.50 odds.

Målskyttar: D.Shore @ 6.00 Betsson, Gemel Smith @ 7.50 William Hill, Vrbata @ 4.50 William Hill

 

Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets

Nu när Habs kommit igång lite nu så bör man väl nästan vara favorit på hemmaplan mot Jackets kan jag tycka även om Jackets just nu är ett top5 lag i nhl med kanske bästa bredden på sina kedjor av alla lag i ligan. Nu har man gjort om lite kedjorna och flyttat upp Wennberg och Foligno igen och Foligno spelar då ute på kanten i förstakedjan. Han spelar även 1st PP med samma lina och här ska väl oddsen vara kring 1.70 med tanke på Jackets framfart. Så jag spelar Foligno poäng. Vill man så kan man ta Werenski att göra poäng som står lite väl högt också och ska väl ner mot 1.95 men står i 2.20.

- Foligno Ö 0.5P @ 2.00 2.5/5U Betsson

 

Minnesota Wild - Philadelphia Flyers

Wild har börjat komma igång lite nu medans Flyers trappat ner på senare tid och här tog jag tidigt Flyers ML till 2.40 och det har gått ner lite nu. Flyers har gjort om lite i sina kedjor och man har alltså flyttat ner Filppula och Konecny som har underpresterat och tagit upp Weal som center i andrakedjan. Weal spelar också powerplay så han är intressant för poängspel då han spelar med Simmonds. Jag hade varit intresserad av Granlund men då han inte spelar i Wilds bästa kedja så blir det inget där. Har inte mycket till övers för Ennis och Staal.

- Jordan Weal Ö 0.5P @ 2.50 2/5U Betsson

Målskyttar: Couturier @ 4.60 Unibet

 

Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights

Sitter redan på Oilers rak och tror man löser 3-4 mål på Vegas. Har alltid tyckt att det måste backa för Vegas snart och Oilers behöver komma igång nu och ska kunna lösa en del mål. Men poängoddsen på alla är nästan körde i botten utom på Oscar Klefbom som står kanske 50 punkter för högt för att vara deras spelfördelande back. Hans poängodds på 2.75 är väldigt högt om man ser till hur många mål Oilers tros göra i matchen.

- Klefbom Ö 0.5P @ 2.75 2.5/5U Betsson

IcePlus blogg

IcePlus

Finns på Twitter som PlusNHL

Ludwig, som går under namnet NHLPlus på twitter, är en passionerad Ishockey-fanatiker som följer sportens alla hörn med förstoringsglas. Hans huvudfokus är NHL, men spel på annat dyker upp dagligen, om än så bara på just ishockey. Följ @NHLplus på twitter och lär dig slå marknaden!

Sveriges bästa

Kända profiler