Speltips: Justin Williams

Justin Williams är en spelare i tredjekedjan i Carolina Hurricanes som spelar tillsammans med Brock Mcginn och Derek Ryan, och man ska väl säga att han är i stort sett nerpetad från toppkedjorna och fungerar mest som en kugge i deras powerplay. Det som gör det hela konstigt med just Carolina är oddssättningen för Coolbet som valt att sätta ut playmakern i första kedjan till 2.00 (Teraväinen) medans Justin Williams utgör en betydligt svagare länk och ska dessutom ha betydligt lägre speltid om man ser överlag.

Anledningen till att bolaget valt att göra så är hans form så varit stekhet senaste matcherna och bolaget trycker då ner oddsen på grund av form och inte ser till statistiken överlag. Det är inget dåligt lag Carolina möter utan Dallas lär nog göra 3-4 mål om man når sin toppnivå skulle jag tro. Carolina är också ett offensivt lag och har två riktigt bra offensiva kedjor medans jag är lite fundersam på vad för roll Williams kedja egentligen har.

Han leder poängligan för ett lite slöstartat Carolina men lär nog inte inte kunna hålla på den ledningen om man blickar tillbaka på hans senaste poängsnitt och hur ska man ha ett "Malkin-odds" när man heter Williams och spelar i tredjekedjan? Håller Dallas defensiv här och man inte drar på sig för många powerplays så tycker jag vi har favören på vår sida trots att oddsen är 2.30. Dallas har förbättrat sig mycket sen förra säsongen och ligger just nu 7a i insläppta mål per match om man ser till snittet medans Canes ligger en bra bit ner på antal gjorda mål per match.

För mig så är det 4-5 spelare som ska ha lägre odds än Williams i Carolina och inte minst Lindholm och Skinner som är kuggspelare i 5v5 och powerplay. Varför är dessa satta till nära 2.00? Tycker det är ett riktigt felsatt odds av Coolbet och jag tar det med 2.5/5U till 2.30 odds.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt