Speltips: Jets slår på sin Jetmotor

Minnesota Wild - Winnipeg Jets

Minnesota har verkligen inte börjar så bra som många trott och här har man till och med varit lite halvfavorit att vinna sin division efter förra årers succe i början av grundserien. Problemet är att man har dragits med skador på spelare som Granlund, Parise, Niederreiter och Coyle.

Nu är deras playmaker Granlund tillbaka medans statusen är okänd på resterande tre spelare. Det gör att Wild måste bygga sina kedjor lite annorlunda och förutom deras förstakedja så ser det ganska svagt ut med en Eric Staal som måste lyfta en Tyler Ennis som var bra för 5 år sedan och en ung Luke Kunin som inte får mycket speltid. Vår svensk Eriksson Ek är satt i tredjekedjan med dököttet Foligno och Stewart. Men man har släppt in väldigt mycket i år och Dubnyk spelar verkligen inte i närheten av det han gjorde förut och trots att man har en bra backuppsättning så har puckarna ramlat in bakåt och det har gått färre framåt.

Jets har som varje år blivit enormt kritiserade för dåligt försvar, dålig start och ett konstant målvaktsproblem, men bakom all kritik finns också en förstakedja med Wheeler och Scheifele och en andrakedja med Little, Laine och Ehlers. En riktigt stjärntoppad top6 och faktum är att man har en väldigt bra fjärde kedja också. Utan större skador på spelare utom Lowry och Perreault så finns det inget negativt att dra fram nu då man ersätter dessa spelare väldigt lätt då deras roll i kedjorna inte är så stora.

Sätter man lagen rakt mot varandra så håller jag Jets mycket högre och ska vi dessutom prata rent anfall och skippa försvaret helt så ligger Jets på kanske 55% här. Då pratar jag om en 2.5 lina på Jets som ligger bra högt på Coolbet och här ska man inte få en pinne över 2.00 ens om jag satt oddsen. Jets är som Flyers ett lag som man aldrig litar på när det gäller att vinna, men att Jets löser 3 mål mot ett skakigt Wild borde man kunna lita på till 2.20 odds.

- Winnipeg Jets Ö 2.5 @ 2.20 2.5/5U Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt