Speltips: Bjugstad, vem?

Florida Panthers - Pittsburgh Penguin

Florida fortsätter att jaga lite vinster på hemmaplan efter en ganska trög start och det hjälper ju inte att Penguins kommer på besök då. Här sitter jag redan på Pens Ö 2.5 då jag tycker att Florida sett väldigt tröga ut i början och laget som helhet är flera nivåer lägre än vad man var för 1-2 år sedan. Efter att ha kollat igenom kedjorna så finns det en rad noteringar som är intressanta för spelet jag ska lägga. Lagets två poängstarka kedjor är ledda av Barkov och Trocheck och som bildar deras starka top6 som ska göra lagets poäng. Under den kedjan i tredjelinan hittar vi Jared Mccann, Bjugstad och rookien Owen Tippett. Den här kedjan borde inte alls få så mycket speltid som de övre kedjorna.

NordicBet har gått ut med skottlinor på alla spelare och mest intressant är Nick Bjugstad U 2.5 skott på mål. Anledningen till att man satt ett sådant odds är att han har börjat säsongen med att skjuta en del och det har boostat hans stats lite. Om man ser tillbaka förra året så sköt han 91 skott på 54 matcher medans den här säsongen har han 14 skott på 5 matcher. Han har ingen mer framträdade roll utan siffrorna ska tala för sig själv med tanke på att han inte spelar i Floridas bästa kedjor. Kollar vi hans speltid i den kedjan han spelar i just nu ligger han på 13min per game och det gjorde han även förra säsongen. Visserligen bevisar det att han skjuter lite över average för att ha så lite speltid men överlag ska ha han inte ha en skottlina på Ö/U 2.5.

Anledningen till att jag inte går in hårdare trots att jag har statistiken med mig är att Pens är riktigt usla när det gäller att försvara och hålla bort motståndet från sitt eget mål. Florida kommer kanske även vinna skotten mot Pens trots att Pens är dominanta. Men ett helt klart bra spel som autospelas vaje gång sådana linor sätts. Jag var inne på Barkov till att börja med då han inte skjuter mycket alls men han bör ta ett större ansvar i laget när förstakedjan inte direkt har någon renodlad sniper utan jag ser alla som playmakers där. I andrakedjan har du ändå Trocheck och Vrbata som är skottglada.

Nick Bjugstad U 2.5 Skott på mål @ 1.85 3/5U Nordicbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt