Speltips: RICK NASH

New York Rangers - New York Islanders

Rangers visade i matchen mot Penguins att man har en offensiv sida och att man alltid är farliga i sin hemmaborg. Problemet för Rangers var deras försvarsspel då man blev straffade av Pens flera gånger den matchen. Men anfallet var det inget fel på och man har flyttat om lite i kedjorna och Rick Nash spelar nu i förstakedjan med Zibanejad och Zuccarrello. Jag funderade ett tag på om man skulle våga spela på Grabner U 0.5P men oddsen var slaktade direkt vid släpp och här låg man inte steget före. Inte heller Miller hade ett fint odds och hans kedja är lite mer svårbedömd då jag tror att speltiden andrakedjan får blir samma som tredjekedjan. Därför är förstakedjan där man kan få in ett riktigt fint poängspel. Rick Nash har nämligen 2.00 odds att göra poäng och han spelar även första PP och ska nästan ligga runt 1.70 med tanke på vilka han spelar med.

Isles har varit rätt usla hittills och har egentligen ingen vidare bra målvakt och försvaret är under medel ligan. Jag räknar med att borde bli en del mål med tanke på att Rangers alltid löser 3 på hemmaplan och Isles kan ju inte direkt backa och spela på sin defensiva styrka då den inte finns. Poängspelen på Isles är helt döda då bolagen har hunnit ikapp och plockat ner Nelsons odds och spelare som Lee och Bailey rör man aldrig. På den här matchen så finns det inte så mycket mer att plocka förutom möjligtvis Rangers ML som borde vara ännu lägre då man är väldigt mycket bättre än Isles och har hemmaplan. Jag nöjer mig dock med Rick Nash Ö 0.5P till 2.00 odds som jag plockar på NordicBet med 3.5/5U.

Ett litet sidebet jag också kommer lägga på matchen mellan Columbus Blue Jackets och Tampa Bay Lightning är Artemi Panarin Ö 0.5P @ 1.60 som också spelas på Nordicbet. Jag kör dock en liten mindre insats här och väljer 2/5U. En ledande spelare som får många minuter och lirar PP. Tampa har visat styrka i sin offensiv men många svagheter i försvaret och ett Jackets på hemmaplan ska vara rätt stora favoriter mot Tampa här. Panarin ska bara göra poäng och Unibet har 1.47 på att han gör poäng. Vill man gambla tar man Ö 1.5P också men jag nöjer mig med Ö 0.5P.

Rick Nash Ö 0.5P @ 2.00 3.5/5U Nordicbet

Artemi Panarin Ö 0.5P @ 1.60 2/5U Nordicbet (**Columbus Blue Jackets och Tampa Bay)**






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt