Speltips: Synar två favoriter

Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes

Kanske inte den roligaste matchen på omgången direkt men klart en där oddsen är bäst. Jets fick en tuff start där varken målvakt, försvar eller anfall fungerade och Mason fick ta mycket skit direkt samtidigt som man inte riktigt visste hur man ska bygga kedjorna framåt. Nu fick man en big win senast och nu tror bolagen att allt har löst sig och att Jets kommer fortsätta panga in målet framåt. Motståndet för natten är Canes och ligger egentligen på samma nivå som Jets fast med ett bättre försvar. Jag ser Canes som ett lite bättre lag just nu och hade tänkt hugga på ML, men här har bolagen varit lite smarta och satt Canes som en liten favorit om man bortser från hemmafördelen.

Jag tycker Jets 2.5 lina är lite väl låg på Unibet och faktum är att Canes är ett skickligt lag och brukar inte låta matcherna rinna iväg som Jets gör då Jets är ett riktigt dåligt lag egentligen som slarvar med mycket nästan varje match. Jag ser det inte omöjligt att Canes lyckas hålla nere Jets till U 2.5 och det är ett riktigt bra odds vi får här. Så Jets U 2.5 spelas till 2.43 odds på Unibet med 2.5/5U insats. Jag tror matchen kommer vara totalt jämn och det enda som oroar mig är om Canes gör många mål och därför kanske släpper lite på sitt försvar. Fortsätter matchen 0-0 1-1 osv så kommer Canes vilja stänga ner matchen och därav göra den målsnål för att gå för en sen ledning lite som man alltid gjorde förra säsongen. Jets ska inte kunna mästra Canes här helt enkelt och istället för att lägga Canes rak så chansar jag på något bättre. ML ligger nog runt 2.00 odds och här får vi hela 2.43 på något som är typ samma sak i och med att Canes håller nere siffrorna i sina matcher.

- Winnipeg Jets U 2.5 @ 2.43 2.5/5U Unibet

Los Angeles Kings - Buffalo Sabres

Här har vi definitivt den kanske tråkigaste matchupen för natten men det brukar det alltid vara när Kings är inblandade. Kings är ett utav två lag jag aldrig orkar se på tillsammans med Blues. Kör så extremt tråkig och seg possession-hockey där man sällan gör misstag men också gör få saker framåt. Med en bra målvakt så har väl den taktiken funkat ett tag i guess, men nu börjar väl lagbygget se lite väl dåligt ut och deras poängstarka kedja med Carter, Pearson och Toffoli ser ju väldigt osynlig hittills. Om man sätter dessa lag mot varandra så ser Sabres lag ganska bra ut överraskade nog. Men starten har inte varit rolig för Sabres när Eichel och O'Reilly underpresterat och inte direkt varit ledfigurer för detta Sabres.

Men jag håller Sabres betydligt högre i år och SKA med truppen de har kunna utmana ett lag som Kings såhär. Kings är inte direkt ett topplag längre utan ska max vara runt strecket till slutspel tillsammans med Sharks. Och nu kanske man ska spela ML då tänker ni, nix här går Flyers-regeln in dvs att man aldrig får spela ML på Sabres utan endast Ö 2.5 spel. Så Ö 2.5 plockas till riktigt fina 2.60 odds hos Coolbet. Kör en normalinsats ala 2.5/5U här.

- Buffalo Sabres Ö 2.5 @ 2.60 2.5/5U Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt