Speltips: Preds-Ducks Game 6

Nu börjar det hetta till rejält i Western Conference där Preds har chans att gå vidare om han slår Ducks inatt. Men problem finns hos Preds nu när deras stjärncenter Ryan Johansen åkte på en skada och tvingades opereras för 2 dagar sedan. Han blir borta resten av slutspelet för Preds och nu börjar linorna se aningen tveksamma ut när man tappar en viktig kugge i laget. Jag har alltid varit tveksam till Preds top6 och nu ser det ännu sämre ut en sist. Trots hemmaplan mot Ducks så vettefan om man lyckas clincha finalen här. Jag tror det går till en Game 7 match för det känns verkligen som Ducks plockar det på hemmaplan här och jag har alltid gillat deras lagbygge mer än Preds.

Jag tänkte plocka två spelarspecialer i matchen och det första spelet kommer på Ducks stjärna Ryan Getzlaf. Ducks har rört om lite i sina kedjor så det är mycket mer balanserade kedjor vi ser nu. Jag tycker inte Getzlafs kedja ser lika tung ut nu är Rakell kanske är out. Innan det spelade Rakell i tredjekedjan och det var Ritchie som plockades upp i förstakedjan med Getzlaf. Jag tycker att 2.30 är ett ganska högt odds även om Getzlaf haft en väldigt hög nivå i slutspelet. Men jag tror inte det blir speciellt mycket mål inatt och det lär bli väldigt spänt i båda lagen. Jag skulle nog satt hans odds runt 2.10 möjiligtvis. Men insatsen här blir inte speciellt hög utan jag håller mig till 1.5/5U då poängspelen har en lägre limit en övriga spel. Annars om man kan kanske man kan höja värderingen till 2.5U på en 5u skala. Om man orkar vänta in Betfairs odds så brukar det vara felsatt på minst en spelare där och jag kan tänka mig att kanske Forsberg går att få till ett 1.80+ odds.

Mitt andra spel blir på en spelare i Ducks shutdown kedja och det är Andrew Cogliano. Cogliano som spelar tillsammans med Silfverberg och Kesler utför Ducks kanske viktigaste kedja både defensivt och offensivt. Matchas ofta mot bra kedjor och har fått mer speltid än vad jag först räknade med. Silfverberg har varit Ducks bästa spelare detta slutspel och jag kan tänka mig att Cogliano är inne på isen vid nästan alla mål han gjort. Både Unibet och Coolbet har satt Coglianos lina nere på 2.50 medans vi har ett fint utstick på NordicBet där vi får hela 3.00 på Ö 0.5P. Jag tar denna med 1.5U också. Vill man så kan man testa Corey Perry U 0.5P om man får 1.80+ men det finns en stor chans att han spelar med Getzlaf och även PP så skippar honom inatt då det känns som han är en person som kan steppa fram här.

- Getzlaf U 0.5P @ 2.30 1.5/5U Coolbet

- Cogliano Ö 0.5P @ 3.00 1.5/5U Nordicbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt