Speltips: Mycket att bevisa nu Sverige

Jag är tillbaka efter ett litet uppehåll i rekandet. Poängspel är lite svårare att motivera långt. Mitt spel idag hamnar i Sverige - Slovakien där en slakt väntas komma. Sverige har spelat bra under hela tungeringen och jag tycker det ser bättre ut ju längre in vi kommer. Men det fanns en del frågetecken mot Danmark där man släppte in två riktigt usla mål och stundtals i matchen hade man problem att få dit skott på mål. Nu är det ju tur för Sverige att Slovakien har varit ett utav de lag som underpresterat mest den är tuneringen. Jag trodde Slovakien skulle spela bättre än vad de gjort nu senaste matcher för så som det ser ut nu så spelar man väldigt stressat och får aldrig riktigt några enkla bra målchanser utan spelet blir ofta väldigt hackigt och nervigt. Slovakien förlorade med 1-6 mot USA och där tycker jag att man inte borde förlorat med mer än tre mål. För så bra är inte USA och att man endast gör 1 mål mot USA som absolut inte har något toppenförsvar är under deras nivå. Deras match mot Ryssland borde kunna mäta sig med vad vi kan vänta oss i den här matchen, och där förlorade Slovakien 0-6.

Slovakien är en riktigt hejare på att ta utvisningar och många i Slovakien har en väldigt grinig attityd av det jag sett hittills. Jag tycker Slovakien sett ganska ofarliga ut i 5v5 och lyckas Sverige hålla nere på sina utvisningar så ska inte Slovakien ha en bäst speciellt stor chans att göra mer än 1 mål. Sverige fick rejäl kritik av Grönborg efter matchen och nu har de ett flertal saker att rätta till. Positivt är att Nylander och Bäckström har hittat varandra och Sverige får ännu större bredd på sina kedjor. Om skotten var problemet förra matchen så lär det knappast bli det igen.

Här hade jag siktet inställt på att få en -3.5 lina runt 2.00 för några dagar sedan men det blev istället en -2.5 lina. Det är inget superodds vi får direkt på -2.5 men jag nöjer mig med 1.60 här då det är en relativt enkel lina för ett lag som Sverige att lösa mot Slovakien. Andra bolag förutom William Hill har ställt linan betydligt lägre och den ska nog inte över 1.50 ens om jag skulle satt oddsen. Vill man så kan man vänta in ett 2.00+ odds på Pinnen eller SBO. Oddsen brukar röra sig under dagen och innan starten.

Jag kommer även köra ett poängspel på samma match och det blir på Michel Miklik som varit Slovakiens sniper i den här tuneringen. En duktig spelare som ofta får pucken till sig i PP och i farliga lägen. Men här tycker jag U 0.5P är ett bra val trots att det är en duktig spelare. Sverige kommer hålla Slovakien till 2 mål eller under det till och med och då förväntar jag mig inte ett 1.60 odds på undern här. Tycker det är felvärderat av Coolbet och ska nog ner 10 punkter till för att det ska vara rimligt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt