Speltips: En säker dubbel

Detta inlägg blir en dubbel då det dykte upp et riktigt bra spel på NordicBet, men tyvärr är oddsen lite för låga för mig för att jag ska köra spelet i en singel. Därför är det andra spelet enbart ett rätt så enkelt spel utan större spelvärde används för att boosta upp oddsen något. Ingenting jag brukar göra direkt men nu är det undantagsfall. Men huvudspelet här kommer på matchen mellan Tjeckien och Slovenien. Det är väldigt stor klassskillnad på lagen och Tjeckien är ett top4 i den här tuneringen. Redan igår i Tjeckiens match mot Norge fanns ett riktigt fint odds på samma spelare och det droppade rejält inför matchen, men då oddsen droppades så trodde jag inte man skulle göra samma misstag igen. Nu är det väldigt fina odds igen på spelaren Plekanec i Tjeckien. Mycket är nog tack vare att Tjeckien spelade 0-0 mot Norge och det blev 0 poäng för alla i det Tjeckiska laget. Det är lite så betssongroup funkar när det gäller poängspel. Blir en spelare kall i 2 matcher så finns det direkt bra odds.

Nu är det inga direkt superodds vi får på spelaren men det är tillräckligt mycket värde i oddsen för att det är spelvärt men en ganska hög peng. Plekanec har varit kanske Tjeckiens bästa spelare den här tuneringen i mina ögon och är en väldigt drivande spelare som också fått agera skytt i många lägen med sin kedja. Nordicbet har också inkl övertid vilket ger mer värde. Oddsen vi får på Plekanec är nu 1.45, och det låter inte mycket alls men korrekta odds ska vara knappt under 1.30 skulle jag säga. En sån bra spelare kommer göra poäng om han spelar tillsammans med Voracek, det är helt klart. Slovenien brukar gå på ganska offensivt, men brukar också bli rätt frustrerade och falla ihop i slutet av sina matcher. Tjeckien nog hoppa tillbaka på rätt spår efter deras plattmatch igår och har en del saker att rätta till. Jag tror att vi får se minst 4 mål av Tjeckien om man spelare på samma nivå som man gjort i de första matcherna. Bolagen har skött sig rätt när det gäller Tjeckiens förstakedja med Kovar och co men här underskattas kedjan med Plekanec och Voracek, och det vore bra sjukt om inte Tjeckien får utdelning mot ett skakigt Slovenien.

Jag kommer att boosta matchen med Ryssland FT @ 1.17 som möter Slovakien. Behövs ingen motivation här utan Ryssland ska mangla ner ett desperat Slovakien som inte alls spelar disciplinerat, utan kör väldigt slarvigt och har svag utdelning i 5v5.

- Plekanec Ö 0.5P + Ryssland FT @ 1.70 4/5U Nordicbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt