Speltips: Match 2 i Sens-Rangers

Ottawa Senators - New York Rangers

Match 2 ska spelas mellan Ottawa och Rangers och nog känns det lite sjukt att behöva sätta Ottawa till vänster då de kom högra upp än Rangers i tabellen. Rangers har också lite att bevisa efter man ger bort hela match 1. Hela Rangers lag såg allmänt trötta ut och Lundqvist fick rädda hela laget gång på gång och hade nog nästan 20+ räddningar i första perioden. Ottawa gjorde exakt så som man brukar göra och spelade en väldigt tight match där man inte gav Rangers allt för många chanser och sen kunde Erik Karlsson avgöra. Men jag tror knappast att vi får se en likadan match igen för Rangers måste nästan vinna den här matchen och vill inte hamna i Ottawas fälla igen och låta matchen stå och väga. Rangers kommer vilja sätta press direkt och är nog ute efter en hel del mål direkt då man absolut inte vill hamna i samma läge igen.

Mitt spel för dagen är ett poängodds på en i Ottawa. Namnet är Derick Brassard och det blir ju extra laddat då han spelade i Rangers för någon säsong sedan men byttes mot Zibanejad. Brassard hittar vi i Sens andrakedja tillsammans med Bobby Ryan och Stålberg, nu är inte kedjorna 100% men det var så det såg ut senast. Jag skulle säga att Brassards kedja inte matchas mot några tuffa kedjor alls och borde egentligen kunna fixa poäng än kedjan med Hoffman och Stone som ofta hålls borta enormt av motståndarna. Brassard spelar även powerplay i förstakedjan som Center och får väldigt mycket speltid sett till de oddsen vi får på honom idag. Unibet har satt oddsen till 1.90/1.80 på Ja/Nej och då ser man att runt 2.10 är vad en spelare som Brassard egentligen ska ha och nu får vi ändå 2.50 odds vilket är stort värde. Kollar man hans speltid detta slutspel snittar han över 20 minuter per match vilket säger en hel del om vilken stor roll han har i laget.

Det ska också sägas att han i detta slutspel gjort hela 8 poäng på 7 matcher och leder hela Ottawas poängliga före namn som Karlsson. Men då är också 4 poäng gjorda i powerplay. Men det visar ändå att Sens powerplay spelas runt honom som spelfördelare och han är inte blyg för att skjuta heller då han har samma antal skott som Erik Karlsson. Det som talar emot Brassard är att han såg lite blek ut under säsongen och hade poängmässigt ingen bra säsong. Men det ska sägas att han absolut inte gjorde någoon dålig säsong utan han fick en mer defensiv roll och fick inte spela med lagets poängbästa spelare. Jag skulle sätta Brassards odds väldigt 50/50 och ska man vara korrekt kanske 2.05 odds vore korrekt för att han ska göra poäng. Här får vi otroliga överodds på en spelare som faktist har levererat detta slutspel och det har nog inte Betfair koll på riktigt. Men då jag är lite skeptisk till Sens överlag så kör jag 2.5/5U och inte mer.

- Brassard Ö 0.5P @ 2.50 2.5/5U Betfair






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt