Speltips: Tre poängspel plockade till nattens omgång

Anaheim Ducks - Calgary Flames

Sista matchen för natten och här fanns det läge ett tag att plocka hemmalaget men oddsen har dykt lite nu och man ska inte ta något i moneyline under 1.68 direkt. Ducks leder 1-0 i matcher och tog en väldigt stabil vinst mot Flames iförrgår. Man vann visserligen med 3-2 men såg under hela matchen bättre ut och stressade Flames väldigt mycket och fick ovanligt många powerplays, vilket jag inte trodde Flames skulle kosta på sig. Jag tror Ducks kommer köra samma ide igen och hålla nere siffrorna och Flames vill nog inte heller höja matchtempot ytterligare så vi kommer nog få se ännu en match U 5.5

Spelet jag har siktat in mig på är på spelaren Kris Versteeg. Kris Versteeg spelar i tredjekedjan i Flames tillsammans med Bennett och Chiasson. Linan är verkligen ingen shutdown kedja utan den ska göra poäng, men poängsnittet för Versteeg har sinat genom åren och den här säsongen hade han 0.54 poäng per match som snitt. För mig är detta ett rent autospel då oddsen är riktigt felsatta om man ser till antalet minuter han spelar och vad han snittar i poäng per match. Jag väljer då att spela Versteeg U 0.5P @ 1.82 3/5U NordicBet. Det som kan bli farligt är först att han spelar powerplay, och det är en risk jag får ta samt att betssongroup har inklusive OT som "kan" straffa sig i eventuell övertid på underspelen. Hursom så är det ett bra spel.

Washington Capitals - Toronto Maple Leafs

Caps gjorde en fin comeback senast mot Leafs och vände 0-2 till en 3-2 vinst i slutet. Man startade matchen lite fladdrigt och man gav Leafs lite väl många chanser och blev faktiskt pressade ett tag. Men när Caps rättade till sina misstag så hade inte Leafs mycket att säga till om utan spelet vände ganska snabbt och man hade bra koll på Leafs hela matchen. Lite överraskade att Leafs presterade så bra defensivt, eller om det var Andersen som räddade dem.

Spelet jag plockar i den här matchen är på spelaren James Van Riemsdyk som spelar i tredjekedjan tillsammans med Bozak och Marner. Lite överraskande att Babcock valt att placera Marner i den här kedjan då jag uppfattar den som ganska seg faktiskt. Men men, van Riemsdyk har ett poängsnitt på 0.76 poäng per match den här säsongen. Det är väl helt okej faktiskt med tanke på att Leafs likt Wild rullar runt på sina tre kedjor och försöker jämna ut speltiden mellan kedjorna. Men nu är den statistiken baserad på massa hemmamatcher mot Arizona och Buffalo och inte tunga bortamatcher mot ligans bästa lag. Jag har väldigt svårt att se ett 1.80 odds på Riemsdyk U 0.5P när man möter ligans bästa lag på bortaplan som visat att man dessutom kan kontrollera Leafs ganska bra. Jag tror linan kommer sjunka innan matchstart och den borde snarare ner minst 10 punkter skulle jag säga. Så mitt spel blir alltså på James Van Riemsdyk U 0.5P @ 1.82 2/5U Nordicbet

Chicago Blackhawks - Nashville Predators

Preds gjorde nattens skräll när man slog Hawks med 1-0 i första mötet. Man chockade hemmalaget Hawks och nog var det lite konstigt med tanke på att Hawks hade konstant press under hela matchen och man gjorde enligt mig en riktigt bra match rakt igenom. Jag förstår att oddsen till och med gått ner på Hawks under morgonen då Hawks verkligen var dominanta i första mötet. Jag tror inte Pekka Rinne kommer höja sig ännu mer i andra mötet nu och vi kommer nog få se ett Preds som kommer ha problem inatt igen. Jag tror inte det blir någon målkavalkad direkt utan jag skulle säga en 3-2/3-1 vinst till Hawks. En liten måste match för Hawks just nu som inte kommer chansa med total offensiv heller.

Mitt spel på den här matchen är på PK Subban, och då är det knappast ett överspel utan ett underspel då Subban inte imponerat på mig den här säsongen och han har snarare en liten mer defensiv roll i den här matchupen och lär knappast få stå på blålinjen i Hawks zon och skjuta lite mycket som innan. Subban har ett poängsnitt på 0.61 och spelar tillsammans med svenska backen Ekholm, och jag tänka mig att man låter det här paret ta en mer defensiv roll än förstaparet som är Josi och Ellis. Jag plockar PK Subban U 0.5P @ 1.67 2/5U Nordicbet

- Versteeg U 0.5P @ 1.82 3/5U Nordicbet

- van Riemsdyk U 0.5P @ 1.80 2/5U Nordicbet

- PK Subban U 0.5P @ 1.67 2/5U Nordicbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.