Speltips: Prövar vågad överlina i bottenmötet

Hej! det var en toppennatt för mig i nhl och hela 5/5 bets spelades in och alla var i stort sett med ganska fin marginal dessutom. Det var också första gången på ett bra tag jag satte ett bet på Avs, vilket är otroligt bara i sig. Det är en hel del matcher inatt och jag kommer köra vidare på överspelspåret. Jag skriver detta inlägg innan spelarlinor och totaler är släppta för lagen så det kommer garanterat komma lite fler spel på min twitter under dagen.

Arizona Coyotes - Detroit Red Wings

Här har vi två bottenlag som möts och där Wings är B2B efter en pinsam förlust mot Avs med 3-1. Trots storspel av Wings målvakt gav man Avs av alla lag chans efter chans och jag såg tydliga negativa tecken i både uppspel och försvar i Wings. Den förstakedja som annars har varit rätt bra i Wings med Zetterberg i spetsen var helt osynlig mot Avs och trots att inte Avs matchade den med något bra så producerade man inte framåt. Jag tror det var en tillfällighet bara då Wings ändå har visat lite offensiva framsteg senaste tiden. Nu har man ett tuff bortamatch mot Coyotes och jag tror knappast Wings får det lätt då Coyotes har varit lite luriga på hemmaplan under hela säsongen. Kollar vi in hur Wings presterat på hemmaplan i deras senaste matcher så har man faktiskt varit rätt usla. Man förlorade mot Avs, Boston och Toronto i matcher där man också släppte in en del mål. Även deras hemmamatch mot Hawks ledde till 6 mål trots en vinst.

Coyotes kommer direkt från en tung vinst mot Kings på straffar där man sänkte Kings slutspelschanser väldigt mycket efter en tung kvittering av Domi i slutet. Innan det så har man två raka vinster, en mot Avs och en mot Devils i en match som också gick till 9 mål. Båda dessa lag har stora brister i försvaret och ingen har målvakter som jag tycker håller måttet den här säsongen. Nu kan man argumentera att dessa lag gör väldigt få mål, men då gör man betydligt fler mål mot de sämre lagen och det är just vad vi ser när vi kollar in inbördes möten mellan lagen. Det var inte som att Coyotes saknar Hanzal så mycket då laget faktiskt presterar bättre just nu och det är viktigt för Coyotes att de unga spelarna får ta plats nu och bli en del av kärnan. Nu har man inget att förlora på de resterande matcherna och nu måste Domi och co visa framfötterna och skapa lite hopp för hela klubben.

Jag tror Wings kommer gå på offensiven här och vill gärna plocka hem en vinst efter deras förlust mot jumbolaget Avs. Wings kommer inte försvara sig så bra och vi kan vänta oss att Coyotes också löser 2-3 mål i den här matchen. Och jag tycker man nästan kan chansa på ett Ö 5.5 spel i den här matchen. Coolbet ger 2.35 för Ö 5.5 och jag tar det med 2U. Jag har även ett spel på Islanders-Jets Ö 5.5 @ 1.70 2/5U.

- Coyotes-Wings Ö 5.5 @ 2.35 2/5U Coolbet

- Islanders-Jets Ö 5.5 @ 1.70 2/5U Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt