Speltips: Spirit - Virtus Pro

ESEA MDL Season 28 är tillbaka. Detta menas med att snäppet under ESL Pro League, som just avslutades, är igång igen. Här har vi en del intressanta lag och det mest intressanta i det hela är väl inte att Virtus Pro fortfarande spelar här utan att där faktiskt spelar en del andra mindre bra lag men ändå tillräckligt bra lag för att kanske kunna slå sig upp till toppen. Tror faktiskt att Alternate Attax, Valiance, Sprout och Kinguin kan göra en riktigt bra säsong. Gambit borde vara med i toppen men helt ärligt så är det inte ett bra lag online.

Ett lag till som definitivt inte är ett bra lag online är Virtus Pro. Det säger sig själv faktiskt. De är ett lag med ett ordentligt gäng trötta gubbar som inte vill spela spelet överhuvudtaget. Har fått in nytt blod i Michu från Kinguin men han lär inte få det som han vill i längden. Givetvis ett stort steg i karriären för honom att joina det största laget därute i hans region men laget han har joinat har ingen livsglädje whatsoever.

LAN är laget en annan femma. De vill enbart spela på LAN faktiskt. Pratats om det tidigare och pratas om det fortfarande. Laget känner sig för bra för att spela skitligor och turneringar och vill hellre vara i finrummet. För att komma dit räcker det dock inte längre att leva på sina meriter utan man måste faktiskt prestera också. Det gör inte detta Virtus Pro alls och det har satt sina spår i eventet dom blivit invitade till.

Ska just nu spela Adrenaline Cyber League som är ett event som går igång imorgon i Ryssland vilket huvudfokuset ligger på. Dagens match är med andra ord en förberedelse för morgondagens event. Helt övertygad om att laget kommer försöka spela bra idag men jag är också helt övertygad om att det inte kommer gå som dom vill. Intresset av att prestera fullt ut här finns inte direkt. Ligan har aldrig varit något de varit intresserade av och prestationen online är något som detta laget är ökänt för att inte kunna hantera.

Istället har vi Spirit på andra sidan som är ett lag som gör allt för att komma uppåt. Denna ligan är en sådan väg. De presterade väldigt bra där och kom tillslut på plats 3 i ligan vilket gjorde att dom kvalade sig till LAN och hade chans på att nå ESL Pro League. Givetvis klarade dom inte det då de är i denna ligan nu men målet för denna säsongen är ganska självklart - de ska dit igen.

Mötte också Virtus Pro i just en kvalmatch till att ta sig till eventet för att kunna spela elimineringsmatcher mot en av ESL Pro League lagen som kom sist. Vann denna matchen rätt klart med 2-0. Denna matchen var för drygt en månad sedan, lite mer. Har innan dess stött på Virtus pro och förlorat båda dessa matcherna. De vet dock om vad de får för motstånd, hur de spelar och vad de ska göra för att ta ner detta gäng med veteraner. Spirit har även förbättrat sitt spel historiskt både mot Virtus Pro och andra lag och ser allmänt mycket bättre ut nuförtiden.

Dagens match utspelar sig på Nuke. För er som inte vet så har det kommit ytterligare en uppdatering till själva spelet och Nuke har varit inblandad i detta kalaset. Ett par ändringar har gjorts men den mest intressanta är väl vent-bytet som knyter ihop båda siterna. Detta lär bli en nyckel i kvällens match och något som kan göra det till ett rent helvete för båda lagen, om man nu inte har tittat till denna ändring ordentligt.

Statistiskt sätt är Nuke en bra map för båda lagen. Mest statistik hittar vi hos Virtus Pro eftersom de hållt ihop så fruktansvärt länge och enbart bytt en spelare. Med den nya spelaren har man dock hunnit spela Nuke hela 8 gånger och har vunnit 5 av dessa matcherna. Spirit i sin tur har även lirat Nuke en del och har 11 matcher spelade med 7 vinster. Med andra ord är det ganska lika varandra sett till karta.

Ett lag som Spirit är dock väldigt hungriga. De vet vad de får möta idag och de har en karta i ryggen som de är rätt trygga på. Kollar man även på Virtus Pro's form och prestation den senaste tiden så ser man en ganska klar miss i prestationsnivån vilket höjer en del frågetecken. Dessutom är fokuset inte alls lika stort inför dagens match som den är inför morgondagens event och möte med AVANGAR.

Kan helt enkelt se framför mig, rätt tydligt, att Spirit har en del att säga till om i dagens möte. Förvånar mig inte alls om man kniper första vinsten för säsongen, i första matchen för säsongen, mot just Virtus Pro. Laget är så pass bra att de kan skrälla mot de lite bättre lagen.

Speltips: Spirit ML

Liga: ESEA MDL

Bolag: Betsson

Units: 2/5

Odds: 2.40

Spelstopp: TISDAG 20:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.