Speltips: GODSENT - AGO

Dreamhack Open Tours är runt hörnet. Imorgon smäller turneringen av med 8 lag som ska tävla om en nätt prissumma på $100.000. För lagen som är där så tycker jag denna prissumman är riktigt värd att fightas för, speciellt eftersom förstaplatsen ger hela $50.000. Vinnaren av denna turneringen bör vara antingen GODSENT eller Hellraisers. De andra lagen som är där har helt enkelt inte allt som krävs för att vinna, även om detta är den perfekta turneringen för att faktiskt skrälla till sig en vinst. Fortfarande, vill jag ge GODSENT och Hellraisers allt favoritskap. Kanske kan North eller EnVyUS visa någonting men helt ärligt så har de aldrig lyckats med det och speciellt inte med dessa linor som lagen har nu.

GODSENT får i första matchen ett riktigt kalasmöte. De får återigen möta AGO och denna gången i öppningsmatchen. Förloraren här åker inte ut men däremot förloraren spela en elimineringsmatch senare. Ett vinnande lag som GODSENT vill gärna undvika detta. När man möter ett lag som AGO så krävs det inte speciellt mycket nuförtiden. Förr, hade jag aldrig lagt en krona på att GODSENT skulle ta detta mötet eftersom att båda dessa lagen var vitt skilda lag för ett halvår sedan. Nu, är de återigen vitt skilda, men till GODSENT's fördel.

Dessa lagen har mötts ett antal gånger redan. De senaste 10 kartorna lagen möts på så har GODSENT vunnit 6 av dom och vunnit tre av fem spelade matcher. En av dessa var faktiskt på LAN där GODSENT förlorade. Alla dessa matcher har också skett inom loppet av en månad vilket är ännu mer spännande. Det laget som är bäst av dessa två, just nu, är dock fortfarande GODSENT.

Sitter inne på en riktigt bra lina där alla i laget steppar upp mer och mer. Problemet har aldrig varit talang inom detta laget utan det största problemet och det mest återkommande problemet har alltid varit den mentala biten. I Esport har vi nämligen väldigt unga spelare och oftast väldigt omogna sådana. Majoriteten har ingen mentalitet när det gäller att ta sig tillbaka och kräva revansch. Kan nästan garanterat att det är många som aldrig utövat en speciell lagsport i sitt liv, utanför denna sporten, och har således gått miste om den andan som kommer ifrån lagsporten.

Lyckligtvis, så har det jobbats på detta en del i GODSENT. Laget är inte så pass omoget som de en gång var och som de fått en stämpel för att vara. Idag så försöker man hela tiden och ger sig inte i första taget. Detta har visat sig vara ett vinnande koncept också när man lyckats att både kvala sig till turneringar och överlag ge väldigt bra resultat. Nej, man är inget stjärnlag som vinner turneringar av större rang, men Dreamhack Open är heller inte en sådan turnering. Detta är en turnering för lite mer avdankade lag helt enkelt. Minus Hellraisers.

Spelarna i laget ser ut att ha kul nu. Brollan har äntligen börjat blomma ut till den talangen han är menad att vara. Disco Doplan och Twist skjuter för en gångs skull headshots igen, och det i massor. Freddieb och Hampus står vid sidan om och fyller i tomrummet och gör ett väldigt bra jobb på just detta. Det är en farlig femma nu och en femma som definitivt kan utmana om en titel på just Dreamhack Open.

På motståndarsidan har vi detta hyllade AGO som kom från ingenstans och började dra till enorma vinster online. Det ena ledde till det andra och vips så fick man ett långtidskontrakt med just AGO. Sedan dess, har man inte varit sig själva igen. Vad som gick fel vet man helt ärligt inte. Kanske kom pressen helt plötsligt, kanske var det något annat, men klart är att någonting har påverkat dom förvånansvärt mycket i en negativ mening.

Tycker mig sett en förbättring i laget och spelet framförallt den senaste månaden men vill ändå inte säga att dom är tillbaka. Hade faktiskt lyckats dra till sig fyra vinster i rad med en vinst över GODSENT inkluderat för att sedan igår gå och förlora mot Alternate Attax med 2-0. Det speglar liksom lite hur detta laget fungerar. De visar en bra period för att sedan klappa ihop och så går det så.

LAN däremot, har lyckan inte varit enorm. Har befunnit sig på några LAN sedan de tog sin marsch online. Alla har inte varit speciellt lyckade. Har varit i Kina ett par gånger men har aldrig vunnit ett LAN där vilket säger en del med tanke på att lagen där är avsevärt sämre än i EU. Har däremot vunnit två LAN ute i Europa detta året med vinster över Kinguin och Space Soldiers vilket är fint. Dessvärre så är detta både ett tag sedan men också inte direkt någonting att skryta om. Erfarenheten på LAN och prestationen på LAN är väldigt ifrågasatt från detta laget.

Man är kända för att vara ett monster online och inte i närheten alls, på LAN. Imorgon är det LAN. Ytterligare ett offline event i bagaget för AGO. Formen från dessa offline event är inte i närheten av deras form online och det är något som är väldigt läskigt att lägga märke till med tanke på hur bra detta laget faktiskt är.

Gällande kartor så gillar lagen ganska mycket samma kartor. Mirage, Inferno eller Overpass är kartor som bör hamna på borde. GODSENT bör vara favoriter på alla tre i nuläget även om AGO's Overpass är spektakulär.

Mot ett GODSENT som sitter på bra form och skön harmoni i laget så tror jag inte det går hela vägen. Inte i första rundan. AGO kommer att få sätta sig ner och fundera på hur de ska gå vidare efter denna förlusten som väntar mot GODSENT.

Speltips: GODSENT ML

Liga: Dreamhack Open Tours

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.666

Spelstopp: LÖRDAG 19 MAJ 15:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.