Speltips: LDLC - QBF

Mitt i all Dreamhack hysteri så är det en helt vanlig dag på HLTV igen när man tittar på utbudet. Något som sticker ut lite grann, mest för att det kanske är en ny sorts bettingsida som håller i turneringen, är esportsbetting's invitational cup där de bjudit in ett par lag att spela om fjuttiga $10.000 där $6000 går till vinnaren. Där finns faktiskt en del bra lag med också som t.ex. eXtatus, AVANGAR, LDLC och även nya Fnatic Academy. Lär nog bli en rätt intressant turnering.

Ett lag som bör kunna göra bra ifrån sig är LDLC. Man har inte haft det lätt sedan ex6tenz lämnade och livet för spelarna, inom CSGO, ser absolut inte roligt ut. Visst att man haft ett par resultat som man kanske skulle vänt och vunnit på istället men överlag ser man inte helt okej ut. Där finns mycket potential i laget men när man har fem spelare som behöver en ledare som säger åt dom vad de ska göra så blir det inte direkt enkelt om man saknar en sådan.

Spelar dock i en turnering och i en grupp där man kan skrälla till det. Egentligen ska man vara den största favoriten här, sett till både lag och spelare, men med tanke på form, mentalitet och rentav humör, så är man inte det. Man saknar rätt mycket men har också rätt mycket att faktiskt vinna på just det. Det finns absolut ingen press på varken laget eller spelare inför denna turnering. De vet om att de definitivt kan vinna den om de bara orkar och vill. Därav så kan de köra lite lösare och jobba på sina förmågor som lag för att äntligen kunna vända på denna mindre bra period de befinner sig i.

Man har en del kartor man kan lira. Overpass, Nuke och Cobblestone är deras tre to-go-to kartor. Inte för att man vunnit speciellt mycket där, men de är kartor man faktiskt kan spela. Nuke är i mina ögon deras bästa, dock saknar de en enorm del taktik på T-sidan men samtidigt är det något de jobbar på. Haft bra resultat mot bra motstånd där och faktiskt en del förluster som skulle varit vinster.

Mentalt är de nog inte i det bästa stadiet i livet men på banan kan de faktiskt skjuta. Sitter på fem riktigt duktigt individuella spelare och de vet om att när de väl börjar lossna så lossnar det på riktigt. Ska kunna starta om och börja om från början med en turnering som denna medans Dreamhack Marseille spelas.

QBF eller Quantum Bellator Fire som dom så fint heter har varit absolut ingenting sedan de kvalade sig till Legend SpotMajorn. Har mer eller mindre varit fullständigt värdelösa och har inte kunnat uträtta mycket. Det har också tagit sin del på laget när spelare öppet pratat om att de har mycket problem och gärna skulle vilja lösa dom för att slippa byta ut spelare.

Har hunnit med att spela en del kval och har även hunnit med att bli direktinvitade till Copenhagen Games bara för att göra allt detta på sämsta möjliga sätt. Med andra ord - de har inte lyckats med speciellt mycket. Formen är heller inget vidare. Kommer från en vinst över Enyoy, som är ett avdankat svenskt lag med föredetta talanger inklusive toxic-maikelele och mastermind-pronax. Ingen idé att ljuga och säga att det var något spektakulärt. Har innan dess hunnit med att förlora mot lag som BIG, Alternate Attax och AGO med klara siffror vilket är lag som givetvis är bättre än dom men också lag man kanske ska kunna prestera lite bättre mot om man nu lyckats ta sig hela vägen till en Major med de bästa lagen i världen.

Har rätt svårt att se detta laget uträtta något stort framöver och ännu mindre i en cup och en grupp som denna. Har chans, precis som LDLC, på att starta om men jag är rätt tveksam till hur det faktiskt ska gå. Lär ta det hela seriöst nog men med gruppen dom är i så undrar jag vem som åker ut först mellan dessa två lagen. Min gissning är dock att det blir QBF.

Det ser inte speciellt ljust eller bra ut för QBF. Inte heller hos LDLC för den delen. Skillnaden mellan detta laget och LDLC är dock ganska enorm. QBF har ju faktiskt en sammanhållning och en del taktiker att leka med men de saknar desto mer på den individuella fronten och erfarenheten. LDLC är tvärtom. Dessutom har de rätt mycket bättre spelare överlag också vilket kan gynna när det är onlinespel och i en cup som inte betyder speciellt mycket.

Tycker 1.75 är bra betalt nog för att se LDLC springa över QBF eller också att se en match av horribel CSGO. I slutändan vill jag ändå hålla LDLC som favoriter med lite störra marginaler. Detta ska dom klara av.

Speltips: LDLC ML

Liga: esportbetting.com Launch Invitational

Bolag: Unibet

Units: 2/5

Odds: 1.75

Spelstopp: ONSDAG 18 April 19:45






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.