Speltips: Virtus Pro - AVANGAR

Mars slutade faktiskt riktigt bra, iallafall om man tittar på inlägg. De två senaste som det skrevs om var att Windigo skulle plockar ner Valiance på jorden samt att Singularity skulle göra detsamma med LDLC och det blev precis så utan några vidare problem.

Tanken är fortsätta ha formen åt detta hållet och bättre kan det egentligen inte bli när GG Origin kvalet fortsätter imorgon. Denna gången är det closed qualifier, dit lag som AVANGAR, Space Soldiers, Windigo m.fl har kvalat in sig till. Lottningen är dragen och imorgon möter Virtus Pro - AVANGAR och Gambit - Space Soldiers och det är i den förstnämnda som detta inlägget ska rikta sig till.

Virtus Pro har länge varit ett lag alla, inklusive jag, har klankat ner på. Givetvis, med all rätt också, då de absolut inte har presterat någonstans i närheten av vad dessa herrar faktiskt är kapabla till. Det hela har lett till att man bestämt sig för att kicka TaZ och plocka in unga och lovande talangen Michu.

Detta får givetvis räknas som en riktigt bra värvning och detta är något som borde gjorts mycket tidigare, men bättre sent än aldrig. Med Michu i laget får man in en hel del firepower men framförallt oerhört mycket glöd. De får en spelare som har en jädrans hunger för att prestera och det är lite det som alltid har saknats i detta legendariska lag, iallafall de senaste två åren.

Laget i sig, med den nya värvningen i spetsen, har kanske inte presterat riktigt som man velat tro de skulle göra, men de spelar ändå bra nog för att kunna utmana om det ena och det andra. Detta sågs senast då man, nära nog, slog sig hela vägen till IEM Sydney i det vanliga EU-kvalet.

Dessvärre är det så att man givetvis förlorade och ännu värre är det väl att man fortfarande ser ignoransen i den äldre kärnan. Alla spelare förutom Michu ser fullständigt ointresserade ut. Snax, NEO, pasza eller byali har inte haft någon form och framförallt ingen vilja på evigheter.

Tyvärr är det ju så att detta är ett lagspel. Du kan inte spela det 1-mot-5 hela tiden, det är inte hållbart i längden. Precis så har Michu det nu, han är fast i ett lag utan någon vidare glöd och sakta men säkert så lär han hamna där också. Viktigaste för honom är att inte vika ner sig utan att fortsätta gnugga. Det blir typ det ultimata testet framöver för honom.

Laget hann med att spela en turnering i Ungern för någon vecka sedan där man kom på en andra plats. Många trodde definitivt inte det, speciellt inte om man tänker på deras egna form och lagen som var där, men det var också en typisk turnering för laget att faktiskt vinna.

Nu gick det dock inte så, orken gick inte hela vägen mot Mousesports även fast man ledde en bit inpå andra kartan, men lite energi och hjärta kanske det har kommit därifrån.

Frågan är bara, räcker det? Det är för tidigt att säga.

AVANGAR har jag alltid gillat. Ständigt kallat fuskare men motbevisar samma anklagelse gång på gång. Det är ett riktigt bra lag helt enkelt. Bevisas på LAN som online hela tiden.

Har en ganska bra form faktiskt. Förlorar lite matcher de inte ska förlora men kompenserar det med vinster i matcher och turneringar som spelar roll för dom.

Denna turneringen körde man hårt på. De vet ju om vad som står på roll här. En plats på IEM Sydney, en turnering de verkligen vill komma in till. Finns inget annat. Har visat sig kunna spela bra mot lag som motståndaren imorgon men även lag som är bättre än dom själva.

Har efter Majorn, som de definitivt skulle kommit vidare till, även varit på IEM Katowice. Dessvärre blev den turnering en riktig besvikelse för laget där de hamnade på 13-16e plats. Såg lite ut som de kom oförberedda in till den turneringen och sådant straffar sig ganska fort, speciellt när man är ett mindre och mer okänt lag än eliten.

Finns inte mycket annat just nu på tapeten än detta kval för dessa herrar. Nyligen spelat det normala EU-kvalet för en plats på IEM Sydney men lyckades inte ta sig vidare därifrån. Detta, precis som för deras motståndare, är deras andra chans.

Nu gäller allt och lite till och det är i sådana matcher som AVANGAR faktiskt trivs med att spela. Dessutom möter man ett mindre bra lag som Virtus Pro vilket man ska klara av att hantera med rätt medel.

Tror faktiskt vi får se en skräll redan imorgon, ur oddsets synvinkel.

Speltips: AVANGAR ML

Liga: GG:Origin

Bolag: bet365

Units: 2/5

Odds: 3.00

Spelstopp: MÅNDAG 15:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.