Speltips: GameAgents - Tricked

Vega Squadron gjorde mer eller mindre precis allt det som man kunde göra fel igår. De valde fel map, de spelade fel och således förlorade dom. De gick liksom inte ut och försökte vinna, de fumlade till det, vek sig och förlorade med klara siffror. En helt och hållet välförtjänt förlust.

Istället för att dra ytterligar en rek om nästa spel i samma turnering beger jag mig istället ner i de lägre divisionerna där det händer en del just nu. idag ställs GameAgents mot Tricked, ett Tricked som är så långt ifrån sitt gamla "jag" man kan vara, ett Tricked som inte alls presterar som man både kan och ska, ett Tricked - som helt enkelt inte räcker till i nuläget.

Tricked är ett lag jag följt ett bra tag. Det var dock i Singularity som laget på allvar började bevisa hur duktiga dom faktiskt var. Mycket har hänt sedan dess, men den största changen som inträffat är förlusten av ANJ. Sedan dess, har laget inte varit sig likt överhuvudtaget. Motivationen, viljan, orken, dedikeringen, harmonin - allt är mer eller mindre borta.

Stundtals försöker man sig på att spela igen och direkt märker man kalibern som finns i laget. Dessvärre har man inte lusten att hålla detta tempot uppe. Där finns mycket rutin och erfarenhet i laget men desto mindre anamma. Det syns att något inte stämmer i laget och det är väldigt oroande.

Tricked vinner lite från och till. Ibland mer än förväntat, ibland förlorar de också mer än förväntat. Det går liksom lite åt två håll. Man kan tyckas se en trend, en form, för att sedan se det slå om direkt i matchen efter. Ganska läskigt. Just nu ser dom rätt okej ut. Två vinster på sina senaste fem matcher där de två vinsterna är i deras senaste två matcher. Alltid något, speciellt för motivationen.

Dessvärre lär det inte hålla länge till. Laget dom möter idag är allt annat än dåligt och det är ett lag som man borde akta sig en del för. Hade vi sett gamla Tricked hade man inte varit orolig, men det är andra tider nu. Det går inte att leva bakåt i tiden.

Tittar man på kartor så spelar man inte Cache. Train och Overpass är två kartor man trivs på. Nuke fungerar också. De andra, inte lika mycket.

GameAgents är ett skönt plocklag. Man har grunden i gabesson, fleav och koloRRR tillsammans med supervärvningen Zero från Hellraisers och en doldis i svensken pbD. Det ser ut som ett mixlag, helt klart, oklart hur länge de lär spela ihop, men just nu ser det väldigt lovande ut.

Just nu spelat 8 maps på 5 matcher och vunnit SAMTLIGA. Detta inkluderar ett kval till V4 Future Sports Festival i Ungern där laget tävlar mot lag som FaZe, Mousesports, Virtus Pro m.fl på en prissumma som är satt på hela $597000.

Well, de är rätt taggade. De är rätt sammanfogade och exalterade över framtiden. Har spelat väldigt lite ihop officiellt och där finns helt klart för lite data för att se någon sorts trend på hur bra detta kommer gå framöver, men än så länge spelar dom helt fantastiskt.

Har mött rätt bra lag också. Förutom de tre lagen från Ungern de slog för att kvala sig till turneringen så har de också mött Epsilon och NOREG och slagit båda utan problem. De är helt enkelt riktigt bra just nu och då känns det ganska fel att inte följa med på tåget.

Tittar man på kartor så spelar man inte Nuke. Ser heller inte ut att vilja spela Overpass. Gillar snabba kartor, framförallt Mirage. Passar bra med tanke på lagets spelstil.

Mot ett Tricked som är svajiga och inte alls i samma läge som de var en gång i tiden, med en form som inte är något att skryta om, så ska GameAgents ha detta i handen.

Går man ett steg längre och funderar på kartor så får GameAgents tre bans också vilket gör att både Nuke och Overpass men även Train om det skulle behövas, åker ut. Detta öppnar upp för en ensidig historia till GameAgents fördel.

Speltips: GameAgents ML

Liga: Bets.Net Challenger Series

Bolag: Pinnacle

Odds: 1.833

Units: 3/5

Tid: FREDAG 17:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.