Speltips: Heroic - Fnatic

Lite osmakligt av NiP att än en gång inte prestera på topp när de möter ett svenskt lag. De skulle haft denna 2-0 vinsten utan problem, men efter allt slarv så slutade det 1-1 istället. Vet inte hur många som såg denna matchen, men det syntes klart och tydligt vem som egentligen var det bättre laget ute på banan. Tråkigt faktiskt, GODSENT är inte ett lag att räkna med och ett lag som lever på andra lags misstag, vilket givetvis är skönt för dom.

Istället för att grina ytterligare 5 minuter om detta så resettar vi tankarna och beger oss till nästa liga. Mer eller mindre samma stuk. Lite mindre lag, ungefär lika bra lag och en liknande prissumma i slutändan. Denna gången står ECS på agendan där 10 lag slåss om 4 platser. Just nu, har det mer eller mindre precis startat, iallafall för Fnatic, men varje match är ändå viktig sett till vilka lag som är med där, speciellt då för dessa mindre bra lagen som Heroic och Fnatic.

Fnatic har faktiskt blivit ett rätt bra lag efter att Olof och Dennis lämnade. Det syns att där finns lite mer vilja nu när Lekr0 och GoldeN kommit in. Där är någon ny sorts hunger, lite svårförklarat. I vilket fall som helst så ser laget rätt taggat ut och känns sugna på att försöka vinna något igen. Har än så länge presterat lite utöver förväntningarna och det har nu sakta men säkert börja övergå till det normala igen. Klart är, att krimz spelar en stor roll för detta laget. Hans impact på detta laget är galen. Inte så konstigt egentligen då han är en riktigt bra spelare. Flusha även han börjar återkomma sakta men säkert. Han visar gång på gång varför han är en av världens absolut bästa spelare, despite the accusations. Den enda som fortfarande inte riktigt håller måttet är JW, men än så länge fungerar det.

Vad laget lever på är snabbt spel. De har oerhört snabba taktiker på snabba kartor vilket gynnar ett lag som detta. De har oerhört mycket firepower i laget och det passar ett lag som detta. Det blir inte sämre när man har spelare med så pass mycket erfarenhet och som litar på varandra så pass mycket som dessa gör. Det brukar öppna banan för öppet spel och brukar öppna upp mappen med entrys till fördel för sitt egna lag.

Ligger på en rätt bra form. Senaste fem matcherna har de 2/5 vinster, men förlusterna har inte varit några storförluster direkt. Förlorade två kartor mot North nyligen där båda matcherna gick till övertid. Det enda egentliga dåliga i någon av de två kartorna var Mirage där Fnatic hade en fantastisk ledning men ändå lyckades förlora. Sånt som kräver tid innan det går att stänga. Har efter det spelat två matcher i WESG där de vunnit båda för att sedan spela finalen, som enbart hamnade om bättre placering, mot GODSENT och förlora. Även där, förlorade dom på Mirage.

Det är egentligen en karta som detta laget trivs på väldigt mycket men inte lyckas få till alltför ofta. Det är en väldigt komplex match, även om den är simpel, vilket kan göra att det går lite hursomhelst när man väl spelar den. Den är farlig mot lag som är bra där, men ytterst exemplarisk mot lite sämre lag. Den går att mixa ihop till något helt puggigt vilket gör att många lag gillar att spela den. Problemet är bara när man möter bra lag på Mirage, som Heroic.

Heroic har inte haft det lätt på senaste tiden, inte alls. Sedan ELEAGUE, där de slog ut SK, har det mer eller mindre gått utför. Har radat upp alldeles för många förluster kontra vinster sedan dess vilket inte gör allting lätt för detta laget. Har egentligen ett väldigt bra lag där JuGi är den mest tongivande spelaren sett till impact för sitt lag. Har haft problem med mentaliteten ett bra tag, precis som alla andra danska lag, och det verkar ha satt sin prägel lite. Spelarna känns inte fullt motiverade och ser relativt trötta ut när de spelar vilket skapar oreda hos dom. Har i en lång tid haft problem slarvande. Spelar sällan raka games där de vinner utan att ha något problem i matchen. Tenderar väldigt ofta att slarva bort givna rundor och slutar ibland t.o.m i en förlust för laget. Mycket sånt som stoppar lagets framfart att bli ett riktigt topplag.

En karta de gillar att spela, är Mirage. De har ett oerhört vasst spel på denna kartan. Vill dom, så kan dom vara bäst här, utan problem. När de är väldigt motiverade och hungriga så skiner alla spelare på denna kartan, framförallt JuGi. Perfekt bana för ett lag som detta som utnyttjar sin awper väldigt mycket i de centrala delarna av kartorna. Kombinera det med Snappi och NiKo och du har en dödlig trio som härjar runt i mitten på kartan och maler ner dina motståndare efter vartannat. Har även es3tag och svenskstjärnan moddi som stabila site-hållare som skapar en stabilitet man sällan skådar. Spelar oerhört bra på sina positioner.

Behöver börja vinna i denna ligan nu. Sitter just nu på 1-5 i W/L6 matcher och behöver börja vända blad. Idag kan chansen finnas att skrapa till en vinst till. Mirage är deras karta och det vet dom. I en så pass tight liga som denna räknas varje match. De vet också om att Cache, som är karta två, kommer bli ett problem då de inte spelar den. Här måste de in med power direkt.

Motivationen bör finnas för Heroic i dagens match. Detta är den enda kartan de lär få med sig idag om de spelar bra, karta två är nämligen Cache, en karta de inte spelar alls. Lägg därtill att ligan är relativt ny och vinster behövs redan från start, speciellt från Heroic's sida där de just nu sitter på 1-5 i W/L vilket inte är optimalt. Tycker oddset är för högt för Heroic på kartan som spelas då man vet om hur pass bra detta laget faktiskt är - och kan vara, där.

Speltips: Heroic ML Karta 1 (Mirage)

Liga: Esport Championship Series EU

Bookie: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 2.23 (Finns hos bet365 till 2.20)

Spelstopp: FREDAG KVÄLL 21:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.