Speltips: CLG - Ghost

Speltips: CLG -0.5

Liga: ESL Pro League NA

Bolag: Pinnacle

Units: 3/5

Odds: 1.649

Spelstopp: 2017-10-07 FREDAG NATT 03.20

Riktigt skönt att se Immortals trycka ner Misfits igår på Train. Alltid skönt att se det man trodde skulle hända, hända. Tog ledningen med hela 14-1 i halvtid och vann sedan matchen med 16-9, vilket får ses lite hursomhelst. Kvitt vilket dock, de vann och de gjorde det bra efter omständigheterna!

Inatt vill jag ge mig in i ESL Pro League igen. Jag fullkomligt älskar den ligan, varför vet jag inte. Bra lag, bra matcher, mycket skrällar, mycket action och en del tårar hit och dit är väl anledningen i slutändan.

CLG skall alltså möta Ghost, det laget som tog sig upp i detta årets EPL och skulle röra runt i grytan, var det tänkt. Det har alltså inte hänt. Istället har de misslyckats, totalt. Inte konstigt egentligen. Detta laget har mycket spelarbyten, oerhört lite träning med ett helt lag och alldeles för dålig mentalitet hos spelarna för att kunna lyckas med något. De har noll intresse ser det ut som när de spelar och det gör inte saken lättare för dom direkt.

Detta laget har 1-15 i W/L i EPL. Det är katastrofalt, inte ens Splyce är så dåliga och Splyce är fruktansvärda. Något är oerhört fel i detta laget. Den enda vinsten har tagits mot, håll i er, LiquidNuke. Det är ändå häftigt, men man bör komma ihåg att Liquid är just ett sådant lag som alltid tappar poäng mot sämre motstånd i denna ligan. De är inte ett lag att lita fullt ut på online.

Ändå, fin vinst av Ghost där, men efter det har det inte gått något vidare. Vann ett par matcher i Dreamhack Denver kvalet men åkte otroligt nog ut när det började bli allvar mot Tempo Storm, ett lag som är sämre än detta Ghost när det väl gäller, normalt sett då. Lyckades sedan spöa samma Tempo Storm för att stanna kvar i ECS vilket får anses vara ett mysterium.

Det är lite som att detta laget gör allt för att komma in i ligan och sen skiter totalt i den. Typ som att de gör allt för pengarnas skull och sen väntar de tills eliminerinsmatchen, för att sedan vinna igen och stanna kvar. Det är ju ett sätt i att spela spelet i slutändan, men ändå. Vart är vinnarmentaliteten? Vart är lusten att faktiskt visa något som lag eller som spelare?

Inte blir det bättre heller när man förlorar mot ett Immortals, med ett helt nytt lag och en coach som standin, med 2-0 i kartor. Det var för två dagar sedan. Säger väl allt om hur sugna de egentligen är på att spela.

CLG får väl anses vara det direkt motsatta. De är hundra gånger bättre än detta skitlaget. Ja, CLG är ökända för att förlora mot skitlag också, men detta laget tar EPL väldigt seriöst vilket måste ses som något positivt när det gäller denna matchen.

Formen är urusel, ska inte ljuga. En vinst på senaste fem matcherna talar sitt tydliga språk, de är inte riktigt där ännu helt enkelt. Men de är på väg tillbaka. Gick 1-1 mot SK i EPL för att sedan spöa Immortals med 2-0, som underdogs, vilket är skrattretande fortfarande. Har efter detta lirat en inhemsk online-cup mot Complexity och Renegades där de vann den förstnämnda och förlorade den sistnämnda, båda två med 2-0. Lyckades också banka skiten ur Tempo Storm's svenska lag med 2-1 i kartor i IEM Oakland kvalet men åkte återigen mot ett mer taggat Renegades med 2-0 i kartor efter det och således slogs ut.

Har inte spelat officiellt sedan dess, vilket var fyra dagar sedan. Har nog samlat tankarna en hel del och gått igenom sina misstag som de är så kända för att göra. De finns många lag som slarvar, men detta laget är lite värre på den fronten. Har garanterat tränat på en del kartor de inte riktigt känner att de fått igenom som de ville, en av dessa är Inferno som också spelas idag, vilket är ett litet bekymmer.

Inferno är en karta detta laget egentligen är bra på. De har en bra spelstil men de lyckas aldrig få till det på rätt sätt. Statistiken talar ett rätt tydligt språk då de har gått 1-11 på denna karta i W/L. Det är uruselt. De borde ha denna som permaban, men det har dom inte. Overpass är karta två, en karta CLG definitivt är bättre på. Vad som är skönt är dock att CLG är bättre än Ghost på dessa två kartorna. Ghost har inte presterat speciellt bra på dessa kartor heller för den delen, vilket lär gynna CLG.

Det positiva är dock att CLG är så oerhört mycket bättre som lag och individuellt än vad Ghost är. Vi har egentligen två skitlag som möter varandra i en skitliga. De enda är att det ena skitlaget är hundra gånger bättre än det andra och har hundra gånger mer vilja och lust att faktiskt spela och vinna matchen.

Lite vila för CLG och energin har kickat igång igen. När detta laget kommer igång igen så är de lisvfarliga. Koosta och Rickeh kommer bära detta laget framåt igen och det börjar nog redan inatt. Ett CLG med vila i ryggen är oerhört mycket bättre än detta Ghost. De ska bara ha denna matchen 2-0, allt annat är riktigt förnedrande mot sig själva och sina fans och sätter garanterat en stämpel på laget som något man inte vill ha med att göra. För så stor skillnad är det mellan dessa två lag.

Tre units får räcka. Mer lägger jag inte på ett CLG i denna form och med dessa kartor som spelas. Men det ska räcka.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.