Speltips: De vuxna kommer lära barnen en läxa

Speltips: Virtus Pro ML

Liga: PGL Major

Odds: 2.00

Units: 3/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 2017-07-19 ONSDAG 16:00

Båda dessa två lagen har väl spelat rätt okej. Eller okej, ska man vara ärlig så har Virtus Pro sett 10 gånger bättre ut än vad North har gjort, helt ärligt. North har spelat väldigt slarvigt och kunde likväl legat under med 2-1 alternativt 3-0 här och varit ute. Hade det inte varit för de individuella förmågorna som det laget sitter på samt sina motståndares misstag så hade de inte varit kvar. Alls.

North började av turneringen med en ganska enkel motståndare, från deras POV, nämligen Cloud9. Ett Cloud9 som knappt har bränsle kvar att röra sig, ett Cloud**9 som glömmer installera drivrutinerna på datorn innan speldags. North går, in i matchen, med en bra bootcamp, en bra vila och ett färskt sinne, men utan en färsk mentalitet och ger bort matchen istället för att ta hem den. Uselt spelat helt enkelt och en enkel vinst för Cloud9 istället. Man hade många lägen att stänga matchen, men man gav hela tiden Cloud**9 möjligheten att vinna den istället.

Det hela blev väl lite bättre mot PENTA. Samma karta, lite mindre misstag och en bättre ekonomi skötsel bäddade för denna segern. PENTA, som annars är ett svårslaget lag, kunde inte hämta hem en seger mot North. Inte mycket att säga.

Sist men inte minst, matchen idag, då North mötte Mousesports, var en match utan dess like. En riktigt dålig sådan skall sägas. Ingen av lagen presterade direkt. North hade t.o.m en bra chans att stänga hela matchen vid 12-8 ledning men valde istället att förlora runda på runda och sedan lyckas hämta tillbaka sig för att komma till 15-15. Återigen, ett stort slarv, ett slarv som kostar detta laget matcher. Det är något de fortfarande inte jobbat på, vilket straffar sig i längden.

Fortsätter denna skit imorgon så åker de ut med huvudet före mot Virtus Pro och måste således spela om överlevnaden. Klart är, att de kommer bli sjukt tufft om de fortsätter på detta vis.

Virtus Pro då? Well, de började turneringen strålande. Ganska exakt så som jag förväntade mig att de skulle göra. Visst, de mötte Vega Squadron första matchen, men hade detta varit en mindre åtråvärd turnering, eller varför inte online, så hade Virtus Pro med stor sannolikhet förlorat den. Här, gick de istället ut och visade vart skåpet skulle stå från början. Enkel vinst, 16-2 och inget mer fanns att säga om det. Visst, Vega Squadron kunde ju lärt sig banna rätt kartor, men det är inte Virtus Pro's fel.

Matchen mot Fnatic därefter var det ännu större intensitet i. En fantastisk CT-sidaCache la grunden till en vinst på T-sidan. Kunde dock gått betydligt bättre, men Cache är inte direkt en Virtus Pro karta. Dock, skall det sägas, gjorde dom det bättre än förväntat där och kunde skala av Fnatic och tillslut vinna med 16-11 efter ett par hero-plays av sina prestationsspelare.

Får inte glömma matchen idag mot Gambit heller. Helt ärligt så spelade Virtus Pro bra. Visst fanns där lite misstag som kostade rundor men överlag spelade de faktiskt bra. Ledde med 5-0 innan Gambit kom tillbaka in i bilden och vann halvan som TTrain med 8-7. Därefter fortsatte Gambit gnuggandet och vann tillslut med 16-11. Gambit är, tro det eller ej, ett fruktansvärt bra lagLAN, något jag påpekat tidigare. De har en av världens bästa IGL's som är så fantastiskt noggrann när det gäller motstånd. En svår motståndare för Virtus Pro och en förlust således.

Ska inte vara ett snack om vem som ska vara favorit i detta möte, oavsett tidigare resultat. Detta är en helt annan femma. Vi har två olika mentaliteter, två olika erfarenheter och två helt olika lag med olika individuella förmågor. Ett lag fyllt med barn och ett lag fyllt med vuxna. Vill påstå att jag är rätt övertygad om att de vuxna kommer lära barnen en läxa. Det bör bara finnas en utgång här. När Virtus Pro är på gång då är det inte mycket som stoppar dom, speciellt inte ett lag som North där mentaliteten är sämre än på en bilbingo i Löddeköpinge.

Gällande kartor så kan Virtus Pro faktiskt spela alla kartor. De bör dock undvika Overpass och Inferno i mina ögon mot detta North, men utöver det ska det inte vara ett problem egentligen. Låt oss hoppas de inser detsamma.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.