Speltips: Kan det vara så enkelt?

Speltips: NaVi ML

Liga: ESL One Cologne

Units: 3/5

Odds: 1.61

Bolag: Plockat på Fanobet men finns på Pinnacle till samma odds i skrivande stund

Spelstopp: 2017-07-08 16:00

Något har hänt med NaVi. De började som vanligt denna turnering med en förlust, där Liquid gick ut och förnedrade NaVi med 16-7, för att sedan köra en otroligt svängig men stark match mot Cloud9 där de tillslut vann med 34-32 på övertid. En match som varade väldigt länge med andra ord. Fick på något sett någon sorts adrenalinkick utav det och bokstavligt talat gick ut och körde över Space Soldiers och Mousesports med 16-7 respektive 16-4 efter det som dessutom gav NaVi en chans i slutspelet.

Vilken jävla show NaVi gav som tack för den chansen. Städade av ett, som vanligt, aggressivt G2 med 2-0 i kartor. Det är makabert. Verkligen. För detta NaVi har inte sett ut som ett lag av den kvalité vi är vana vid. Detta var ett helt annat lag och framförallt - ett bra sådant. Det var, som vanligt, en s1mple och guardian show, men ändå, laget spelade bra och det är glädjande. Speciellt för NaV**i själva. Speciellt för spelarna. Denna comeback kan inte komma mer lägligt. NaVi har helt enkelt börjat hitta tillbaka efter en otroligt lång svacka med mycket doubt involverat. Nu kanske de är tillbaka, och tur fan är det när Majorn** är precis runt hörnet.

Här finns så mycket rutin, erfarenhet, kärlek, skicklighet, sanning och osanning i detta laget. Det är nu de plockar fram det, det är nu de gör allt för att visa sig själva och det kan inte komma mer lägligt. Jag tror inte för fem öre att de tar denna matchen eller denna turneringen oseriöst och sparar på taktiker. Denna turneringen betyder alldeles för mycket, det är alldeles för bra lag med och det är alldeles för mycket ögon på sig själva. Detta är ett perfekt tillfälle att visa formen och storheten inför Majorn som börjar inom kort och för NaVi finns det inget annat än att visa sig starka inför just det.

I denna turnering har vi också sett ett fantastiskt Cloud9 visa sig återigen. Man ser att de kör på sina sista krafter, man ser att bränslet börjar ta slut, men man ser också en fantastisk vilja från spelarna. Menar, de vinner ju, vilket dom inte gör så ofta och sånt triggar alltid igång en utöver sin egna förmåga.

Började turneringen med att möta ett pånyttfött NiP och förlorade, vilket var predictat. Det var dock en väldigt svängig matchbild och inget som någon förmodligen förväntat sig. Det tappades rundor, det vanns rundor och det vändes rundor. Men tillslut, vann NiP med 16-13 och Cloud9 hängde med huvudet.

Hoppade sedan in och mötte NaViTrain och lyckades där förlora med 34-32 på övertid vilket inte gjorde någonting lättare för laget. Men de gav inte upp, de fortsatte trumma på och lyckades med nöd och näppe smälla ner båda TyLoo, Immortals och Mousesports för att ta sig till slutspel. En kick, som även gjorde att de slog ut NiP med 2-1 i kartor matchen efter.

Kan tänka mig att de finns både revanschlust, adrenalin, lust, vilja, hunger, kraft och annat i Cloud9**'s huvud just nu. De vet framförallt att de kan ta NaVi och att deras egna snabba spel passar perfekt mot NaVi**'s slöa spel. Det som däremot, återigen, saknas, är kraften, orken, helt enkelt bränslet. Grabbarna börjar bli utbrända. Inför turneringen och innan dess har dom gnällt åter och återigen på hur trötta dom är och att denna turneringen enbart är en förberedelse inför Majorn, en sorts träning inför det stora. Med den inställningen, så vinner du inga turneringar, och inte denna heller, även om den har bankats bak till det undermedvetna.

Cloud9 ser slitna ut. Faktiskt. De har en enorm skicklighet och talang i detta lag, men de har inte orken att fara runt över hela världen som de gör. Hade de varit ett bättre lag, hade de inte behövt göra det heller, men de måste som det ser ut nu. Just här har NaVi fördel. De har all ork, all lust, all rutin och erfarenhet. De har också all vilja att faktiskt visa att de kan. De behöver inte åka till alla event för att visa upp sig, de vet, vi vet, alla vet, att de är ett lag med legendarer, ett lag som kan skina när det behövs och framförallt ett lag som är snäppet bättre när det verkligen gäller för laget själva.

Erfarenheten bör segra i detta möte. Det kan vara så enkelt**.**






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.