Speltips: Kan Liquid fortsätta skrälla?

Speltips: Liquid +1.5

Liga: ECS

Bolag: bet365

Units: 2/5

Spelstopp: 21:15

Inte så hemskt mycket att säga om Astralis här. Det får bli mer om Liquid**'s** performance. De har faktiskt, tro det eller ej, spelat ganska intressant denna turnering, än så länge. Det stora testet kommer här helt enkelt.

Astralis har spelat lite förvånande. Vann rätt komfortabelt mot Liquid senast på Inferno med 16-11. Inte så värst mycket att egentligen ta från den vinsten. Liquid började knapra ihop rundor mot mitten av matchen och hade en liten seger på känn ett tag men sedan kom Astralis tillbaka och stängde matchen fullständigt. Astralis hade, likt matchen mot Cloud9, ett övertag från början och tappade det senast. Lyckligt nog kunde dom återta kommandot mot Liquid och stänga matchen. Detta är lite av det som är förvånande med Astralis. De har inte spelat många officiella matcher på över en månad. Senaste var mot Virtus Pro i ELEAGUE**'s Clash of the Titans match där Astralis började förfärligt för att sedan vända det i två raka kartor. Nästa rad av officiella matcher är här i ECS**. Med andra ord är dom lite rostiga och får förlita sig på sin individuella förmåga på sina spelare för att kunna gå vidare här.

Matchen mot Cloud9 var väldigt intressant. Astralis ledde med hela 8-0 innan dom tappade rundor på rundor och tillslut förlorade med hela 19-15 på overtime på Mirage. Detta är just det som det snackades om precis, bristen på officiella matcher. Det tar lite tid att komma igång igen, att komma in i hettan och spela dessa avgörande matcher. Man får heller inte ta bort Cloud9**'s otroliga performance. De gjorde det bra också och tog vara på Astralis misstag. Precis som mot Fnatic**.

Liquid kommer in i denna matchen med bra självförtroende. Förlorade som redan nämnt, första matchen mot Astralis för att sedan vända på steken och slå ut Fnatic med 2-1 i kartor. Man vann Mirage, som var Fnatic's pick och förlorade sitt eget pick som var Train, för att sedan vinna den avgörande kartan som var Inferno. Klart och tydligt syns det här att Liquid har en bra map pool men har fokus på fel ställe. Försöker ofta fokusera helt på motståndarnas spel istället för sitt eget vilket ofta kostar dom en seger eller ett avancemang. Här kommer de gå ut med sitt eget spel och göra sitt yttersta.

Rätt säker på att Liquid kommer försöka gå på Astralis misstag på Mirage senast mot Cloud9. De såg nog helt och hållet att Astralis inte direkt var med i matchen där efter ett tag. Lägg därtill att Liquid spelade oerhört bra mot FnaticMirage, en karta Fnatic ska ha en vanlig dag. Bör undvika TrainAstralis är ett betydligt bättre lag där än vad Fnatic är och Liquid vill nog inte slänga iväg matchen direkt på veton. Tråkigt nog lirar Liquid inte Cache, annars hade det också kunnat vara ett alternativ mot Astralis. Ett alternativ kan vara Nuke.

Astralis lär plocka en map de känner sig väldigt komfortabla på. Nuke kan bli problematiskt sett till hur mycket stryk de fick från Virtus Pro samt att Liquid faktiskt kan spela kartan, även om Astralis med största sannolikhet inte är ett dugg rädda för dom. Klart är att Astralis kommer banna Cobblestone vilket är Liquid's bästa karta också. Stor fördel där gällande map poolen. Lär mest troligt välja Overpass, vilket är deras bästa karta, eller Inferno.

Hur jag än vrider och vänder på det så tycker jag Liquid har en bra chans på att få en karta av Astralis. De ser lite rädda ut just nu och nu är det kniven mot strupen för båda lagen. Det gynnar dock Liquid mer än Astralis i mina ögon. Underdogen vill med garanti gör allt och lite till för att visa att även de kan spela detta spel och framförallt spela sitt eget spel. De vet hur Astralis spelar och de vet att de kan skrälla till sig rundor om de bara gör sitt jobb. Liquid har absolut kvalité i laget och deras spelare har den individuella skickligheten som krävs för att kunna plocka rundor mot detta stjärnfyllda Astralis.

Måste prova Liquid +1.5 här till 2.20 hos BET365

Finns även över 2.5 kartor till 2.37 hos samma bolag, för den som söker det lilla extra






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.