Speltips: Tidigt tungviktsmöte

Speltips: SK ML

Liga: ESL Pro League Finals

Odds: 1.72

Units: 3/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 2017-05-31 ONSDAG 19:45

De två föregående spelen gick ju faktiskt bra. Båda satt, egentligen utan några större problem. Visst, North spelade väldigt slarvigt men man såg hur pass mycket bättre laget är än Mouz när det gällde att farma rundor. Vann gjorde dom oavsett och det gjorde även Cloud9 som städade undan G2 komfortabelt med hela 16-4Inferno som dessutom är en av G2's absolut bästa kartor. Väldigt starkt av Cloud9.

Tanken är att fortsätta på vinnarspåret och jag känner helt klart att SK kan vara det laget som ger oss vinst nummer 3 i sin ordning. Idag, onsdag, möter dom G2 i ett riktigt tungviktsmöte som med garanti lär vara en "highlight of the day" match. Två giganter ska gå till krig mot varandra och en av dom kommer ut levande. Väldigt spännande match indeed.

SK har verkligen börjat gruppen bra. Spelat tre matcher på tisdagen och kommit ut segrande med säkerhet i alla tre matcherna. Började med att städa av Cloud9Cobblestone, vilket fortfarande förvånar mig att Cloud9 valde eftersom det är en av SK's absolut starkaste kartor, med 16-7 där Cloud9 inte lyckades få en enda CT-runda. Gick sedan vidare och städade av Immortals ännu enklare med 16-5Mirage, som också är en oerhört stark karta av SK och till sist flög dom över till Cache och fullständigt körde över Fnatic och vann med hela 16-3.

Det fanns med andra ord inget direkt motstånd för SK igår och de slutade heller inte trumma på för det, fast än de vann stort i alla sina matcher. SK spelade väldigt smart, attraktivt och underhållande med en bra intensitet vilket skapade omöjliga situationer för motståndarna att ens komma in i matchen. Precis så ska SK spela. Fullt fokus inför varje match och en spektakulär inställning bådade gått för SK. Detta är ett väldigt bra tecken eftersom det syns så tydligt hur pass taggade och intresserade SK är av att spela och kamma hem vinster i bagaget. Trummar de på såhär så finns det ingenting som kan stoppa dom.

Inte ens G2. Faktiskt. Ser inte hur detta G2 ska kunna stoppa detta SK vi ser just nu, om de fortsätter på denna nivån. Just nu är SK ett världslag, ett världslag i sig skall sägas.

G2 ligger rätt pyrt till formmässigt. Spelade två matcher igår och vann en och förlorade en. Lyckades på millimetern att ta hem en vinst över EnVy igår när de redan hade en 11-4 ledning i halvtid. Matchen slutade 16-14 till G2 och det är just deras T-sida som är, och var, deras stora problem. Eftersom G2 inte har en IGL av det smartaste laget och har spelare som inte kan tänka själva, tillräckligt, så blir det svårt för ett sådant lag att fungera om de inte har momentumet som är detta lagets stora grund. Man kan ju tro att momentumet borde segra med dom när de har en ledning med 11-4 i halvtid, men så fort EnVy lyckades knapra ihop ett par rundor så började hela G2 skaka. Som tur var, lyckades dom att stänga det tillslut men det var inte en bra match av dom.

Inte blev det bättre heller när dom fick möta Cloud9 direkt efter. Antingen så hade dom inte resettat sina hjärnor fullständigt och gått in med mentaliteten "0-0" eller så trodde dom att detta skulle bli en enkel match, för i denna matchen syntes dom aldrig till. Givetvis spelade Cloud9 väldigt bra också, men G2 är ett bättre lag än Cloud9 normalt sett. De hade aldrig en chans här. De såg knappt sugna ut och de såg mesta delen utav matchen helt borta ut. De fanns ingen direkt kommunikation, de gjordes dumma beslut och vissa rundor visste dom knappt vad dom gjorde. 16-4 i baken och G2 gick väldigt fundersamma ut därifrån.

Frågan är om de lyckats resetta sig till idag, när dom möter ett SK av denna kaliber. Jag har väldigt svårt att tro det. Klart är, att om detta laget spelar som igår, så har dom noll chans mot SK. Senast dessa två lagen möttes så såg vi en vinst till G2Overpass med hela 16-8. Jag är väldigt övertygad redan nu att vi inte kommer få se så stora siffror åt G2's håll imorgon. SK kommer inte låta G2 få ett momentum och då kommer G2 bryta ihop fullständigt. SK har också liknande map pool som G2 vilket ger SK**'s en bra matchning. SK** är också ökända för att ha en oerhört bra mentalitet. Det är ett lag som kan ha en dålig halva och vända den till en makalöst bra på bara några rundor. Det är oftast väldigt svårt att möta ett sådant lag, speciellt om du är i ett lag som inte har någon mentalitet överhuvudtaget.

Nuke kommer inte att spelas, SK spelar inte den kartan. Mirage kommer heller inte spelas eftersom G2 är okapabla till att spela den. Cobblestone, Cache, möjligtvis Train, lär detta landa på och där har SK en bättre chans än G2. Tror inte SK kommer låta Inferno poppa fram och jag vet inte om G2 är hundra procent villiga till att möta SKCache. Oavsett vad, så tycker jag SK har en oerhört bra chans att kamma hem en vinst här över G2 och gå 4-0 i gruppen.

1.72 är tilltalande och spelas med 3/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.