Speltips: Bra skrällchans i början av ESL Finalerna

Speltips: Cloud9 ML

Liga: ESL Pro League Finals

Odds: 2.75

Units: 2/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 2017-05-30 TISDAG 19:45

Äntligen är det dags för finalerna av denna säsongens ESL Pro League. Förra säsongens vinnare Cloud9 är även denna gången med i slutspelet och ska försvara sin titel. Faktum är att dom också återigen ser bra ut jämfört med tidigare under året. Som vanligt när det gäller detta laget tenderar dom att spela bättre online än offline men jag tycker mig se något positivt över hela bilden nu och vill tro att de har något på gång igen. Förra året slängde dom ihop ett 27-1 record över hela säsongen och åkte sen till finalen som landade i Brasilien och slog ut SK i finalen med 2-1.

Det är vissa stunder Cloud9 sticker upp extra mycket och denna ligan är en av dom få ligorna Cloud9 faktiskt tenderar att göra bra ifrån sig i och verkar gilla något oerhört. Intressant fenomen minsann. Klart är att dom är här för att försvara en titel och lär göra lite mer än allt för att just göra det. Bra för dom är att detta årets final hålls på hemmaplan, dvs i USA. Ännu mer glädje för dom där de kommer ha en "hemmapublik" som kommer trycka på lite extra för dom. Garanterat att det kommer ge någon form av extra energi.

Laget kommer faktiskt in i turneringen med en rätt bra form. Denna säsongen har dom inte varit samma topplag som de var förra säsongen eftersom de landade på en delad 4e plats med NRG men deras spel i sig har uppenbart förändrat sig lite och gått över till det bättre. Sitter just nu med autimatic som IGL vilket jag personligen INTE gillar för fem öre, men någonting har dom väl i sikte om de väljer att göra det movet. Autimatic är faktiskt en väldigt bra spelare och säkerligen en någorlunda bra IGL men problemet med honom, som med många andra, är att han får lov att tänka åt alla andra spelare i laget vilket gör att hans prestation sjunker avsevärt. Autimatic är den spelaren i laget, förutom Stewie2k som faktiskt kan vända matcher på egen hand. Han har en enorm impact och det har saknats ett tag nu när han fått ta över rodret.

Dock, har laget i sig börjat spela bättre överlag den senare tiden vilket är positivt. Laget i sig kommer faktiskt in i turneringen med rätt bra form, utan att ljuga. Resultaten är rätt mycket 1-1 men matcherna i sig och spelet i sig är helt annorlunda jämfört med resultatet. Man brukar säga att statistik inte ljuger och det får man väl hålla med om. Men det statistik inte visar, är spelet. Cloud9 för faktiskt ett bra spel. Verkligen.

För en månad sedan lite drygt mötte dom detta G2 dom ställs mot idag. Detta var på Dreamhack Open i Austin, Texas. Cloud9 hamnade på 5e plats men det i sig är inte det viktiga. Det viktiga här att de mötte G2 över 4 kartor. Resultatet? 2-2. Det var rätt jämna siffror också. Faktum är att det blev varsin vinst med 16-10/16-12 och varsin förlust med 16-10/16-12 vilket i sig är ganska intressant.

Något säger mig att det kan bli liknande siffror imorgon. En bra map för Cloud9 är lika med en vinst för Cloud9. Ska de ta en vinst här så undviker dom Cobblestone/Inferno och satsar på Cache/Train där laget i sig spelar väldigt bra. G2 ska dock inte underskattas här eftersom dessa kartor också tillhör några av deras bättre kartor. Däremot kan Cloud9 stå upp bra på dessa kartor eftersom dom passar laget bra. Cloud9 spelar nämligen med en otroligt bra intensitet och snabba executes vilket tenderar att ställa sina motståndare förbluffade över vad som just hände. G2 är definitivt ett sådant lag som kan bli caught off guard om man bryter ner deras momentum. Det kommer bli den viktigaste ingrediensen i vinsten över detta G2.

G2 ska vara favoriter men jag tycker inte det ska skilja så mycket om man bryter ner det till kartor som bör spelas. Givetvis ska det franska superlaget ha den här lilla favoriseringen men jag tycker ändå underskattningen av USA's motsvarighet är överdriven, som vanligt när Europa möter USA i CSGO.

Håller helt enkelt inte med bolagen här. Trycker in 2/5 units och känner av lagen under första dagen av ESL Pro League. Det lär minsann bli intressant iallafall.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.