Speltips: Vinnare Asian Minor

Speltips: TyLoo att vinna

Liga: Asia Minor

Odds: 3.50

Units: 2/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 1 juni 05:30

Ett litet annorlunda speltips från mig måste jag få framföra. Hör inte till vanligheterna att jag rekar långtidsspel eller vinnarspel för den delen men jag känner ändå att det finns en bra chans här för TyLoo att faktiskt vinna. I mina ögon ska dom vara favoriterna att ta hem eventet och just nu ser det inte ut så vilket i sig kan vara förståeligt på ett sätt. Jag ska göra mitt bästa för att försöka formulera mig så bra som möjligt om varför jag tycker detta är felsatt.

Favoriterna, som absolut ska vara bland toppen, är Renegades just nu med sina 2.75 i återbetalning på en fin första plats. Givet att dom ska vara där i toppen, det är ju faktiskt ett väldigt bra lag. Spelar bra just nu i USA med bra placeringar i ligorna dom spelar. Bommade dock sitt senaste LAN men laget i sig är rätt nytt. Har dock en väldigt bra form vilket jag tror bolagen fäster sig för mycket vid. Spelar ju trots allt väldigt bra mot bra lag men samtidigt så har dom en tendens att vika ner sig lite när de möter för bra lag för dom eller likvärdiga lag kanske man ska uttrycka det.

Jag tycker ändå TyLoo som just nu innehar plats nummer två på 3.50 ska vara favoriten. Faktiskt. Laget i sig känns mer kompakt har den strukturen ett lag behöver för att lyckas. Kombinera detta med otroligt välskötta taktiker och talangfulla spelare och du ser ett lag som definitivt har en bra möjlighet att ta detta event.

Största utmanaren i eventet är som sagt Renegades som redan nämnt men även Flash Gaming. Flash, som är relativt nya sitter på två av TyLoo's tidigare spelare vid namn AttackeR och fancy1 vilket var två spelare i TyLoo som absolut hade bra impact för laget. Har även Karsa och LOVEYY som även dom är två otroligt skickliga spelare. Frågan här är dock hur pass mycket tid laget fått ihop och vad dom isåfall har skrapat ihop för att kunna hålla hög kvalité och utmana om de två finalplatserna som ger dom tickets till nästa qualifier som plats 1-2 i detta event får.

Renegades i sig är den största utmanaren i mina ögon. Dessvärre tycker jag inte dom är det laget dom en gång var, väldigt givet också med tanke på att de inte har samma spelare, men ändå - det är inte samma lag. Det är inte längre det Renegades med oerhört snabbt spel och sanslöst galna executes som ändå vinner rundor. Det är ett annat lag. Dock ett bra sådant. Har fått in Nifty och Nexa som är två bra spelare med kapacitet att bli ännu bättre. Unga är dom också vilket är väldigt bra men också farligt i nuläget då deras rutin och mindset inte är lika starkt som de mer rutinerade spelarna. Sett till map pool är heller inte Renegades i samma nivå som TyLoo.

Ytterligare fem lag finns med i denna turnering. Dessa fem lagen är dock inte i nivå med de andra tre i toppen. Finns ett par lag som kan utmana och skrälla till det lite grann om topplagen inte är med från början, men ingen direkt som ska kunna utmana om en plats. Tänker mest på Immunity och Mongolz. Har trots allt relativt bra historia, spelare och resultat från denna region där de kan utmana på en bra dag men i längden är det inte hållbart.

Nej, det laget som ska ha detta är TyLoo. Med sin nya rekryt BnTeT som inte kunde få VISA till senaste eventet i USA där han skulle få debutera lär vara ännu mer hungrig att visa vad han går för nu när det gäller som mest. Nummer 1-2 i detta event får, förutom en nätt prissumma på $30.000 för första platsen respektive $15.000 för andra platsen, varsin biljett till LAN-kvalet där 8 lag får komma till Majorn.

TyLoo är ett bättre lag än alla dessa som kommer till eventet. Har bevisat det så många gånger förut att de kan slåss mot toppen om de bara vill. Har en tendens att slarva en del när det gäller men brukar komma in ganska hårt i början på alla event. Menar, slår man lag som SK och NaViLAN oavsett form på de förstnämnda så gör man något rätt. Dominerar även sin region i Asien. Helt klart det bästa laget i Asien och borde försöka få över laget till USA för att på riktigt testa sin kapacitet.

Ett event, på hemmaplan, där TyLoo basar över alla, bättre kan det nog inte bli för laget. Rutin, struktur, map pool, skicklighet, mindset - allt talar för TyLoo. Mer än vad det talar för de andra lagen. Investerar 2 units på detta. Känns bra på förhand och jag tycker oddset är mer än tilltalande. Håller dock insatsen på en lagom nivå då jag inte är ett stort fan av specialspel rent generellt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.