Speltips: Betway sticker ut hakan på CLG

Speltips: CLG +8.5 rundor karta 1-2

Liga: StarSeries

Odds: 1.80 respektive

Units: 2/5 respektive

Bolag: Betway

Spelstopp: 18:00

StarSeries överlag har varit en rolig turnering med mycket upsets, dessvärre har den inte varit logisk för fem öre vilket har lett till ganska värdelösa resultat sett till betting men det har ändå gett en lärdom inför kommande event. Bästa av allt är att superlaget G2 äntligen åkt ut helt och hållet pga att de inte var bättre än hypen - som tidigare nämnt. Skönt!

Dit jag ska bege mig nu however är på lite djupare mark, eller vad man nu säger. Jag tror nämligen helt klart att CLG kan stå upp bra mot Astralis idag. Nödvändigtvis har vi inte direkt en vinst att förvänta oss från CLG men jag tror som sagt att dom kan steppa upp och skapa lite kalabik i det danska lägret. Ska inte prata alls mycket, om ens något, om Astralis idag då det är det bästa laget just nu i CSGO-scenen och behöver inte nämnas allt för mycket.

CLG i denna turnering.. har varit fantastiska. De har verkligen imponerat. De har tystat varenda kritiker och de har visat att de har möjligheten att slå de bättre på bra dagar. Glädjande är att jag har haft rätt om dom, vilket alltid känns positivt. CLG har lyckats knipa en slutspelsplats efter att ha gått 3-2 i gruppen genom att slå ut Gambit och Immortals som båda egentligen är bättre lag än dom själva. Det är verkligen imponerande. Framgången till denna saga stavas mentalitet. Ja, dom har ju fantastiskt med talang och firepower i laget också, men framförallt är det mentaliteten som har tagit dom hit.

CLG visste från början att de var underdogs här, stora sådana. De tog det med nöje. Har gått in och kört, rent ut sagt, skiten - ur sitt motstånd, även om dom förlorat. Började med att öppna med en förlust över Astralis med 16-11 på en av Astralis bästa maps kallad Train för att sedan totalt spöa skiten ur det asiatiska laget UYA med hela 16-3 för att sedan återigen förlora, mot HellRaisers med 16-13. Inte direkt förvånande dock, de mötte ju bättre lag två av matcherna. Vad som är fint är dock att de stod upp oerhört bra och egentligen bara förlorade på bättre spel av motståndarna kontra att de gör lite för mycket misstag som lag, dvs att de givetvis, som många andra lag, var tvungna att sabba veton för sig själv när de gick för Mirage mot HellRaisers som är deras absolut bästa map just nu. Det är dock inte speciellt ovanligt eftersom detta är första lagets första LAN tillsammans, denna linan så att säga. Misstag kommer och misstag sker, viktigaste är lärdomen, vilket dom bevisat att dom tagit på allvar.

CLG fortsatte att trumma på. Gick direkt in i en elimineringsmatch mot Gambit och vann med 16-14cobblestone som också är en väldigt bra map för Gambit för att sedan trumma vidare och trycka dit ImmortalsCache som också är en väldigt bra map för Immortals med hela 16-8. Här finns jävligt mycket vinnarskalle i detta laget, även om de är stora underdogs - med all rätt. Detta är precis det CLG jag vill se idag och jag är ganska övertygad om att jag kommer få se det.

Det bästa med denna matchup är att CLG förmodligen kommer få en karta dom trivs på väldigt mycket. Astralis första map att banna, som alltid, är cobblestone, en bra map för CLG. Det som sticker ut här är att CLG isåfall kommer få välja fram Cache, som också är en bra karta av CLG. Varför de bör välja Cache istället för Mirage är för att Astralis själva är oerhört mycket bättre på Mirage än på Cache och innerst inne tror jag, och hoppas, att CLG vet det vid detta laget. De bör veta det dock, deras coach har med garanti suttit halva natten och studerat Astralis in i minsta detalj för att få fram idéer på hur man kan bräcka dom och vilken karta man ska gå för.

Map veton kan se ut något liknande detta:

Astralis bannar Cbble (Standard ban, bör inte ändras idag) CLG bannar Nuke (En Astralis bästa karta, CLGs sämsta)
Astralis pickar Train/Inferno (Två väldigt bra kartor för dom, CLG kan spela där också)
CLG pickar Cache (Här har vi upset potentialen)

Resterande maps spelar mindre roll. Det som spelar roll är att CLG pickar rätt karta vilket de bör göra. Vill de ha chans på att knipa en karta och eventuellt en vinst här så är veton väldigt viktig för dom och de går inte att göra misstag här när dom möter världens bästa lag, som dessutom är bäst på mer eller mindre varenda karta. Tror definitivt CLG är redo för detta och framförallt riktigt hungriga på att visa vad dom kan. De har visat det förr, senast, när dom möttes i öppningsmatchen. Det var ingen fear där. De gick ut hungriga och gjorde det bästa dom kunde. Hade det inte varit för alla misstagen så hade dom kanske t.o.m kunnat knipa matchen, med lite tur.

Hur jag än vrider och vänder på det så är känns detta som ett väldigt bra spel. Speciellt när många andra sidor ligger på +5.5CLG per karta. Betway ger oss 8.5 och det måste man knipa.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.