Speltips: Asiatiskt derby och vi har en vinnare!

Speltips: TyLoo -4.5 rundor

Liga: Starseries

Units: 3/5

Odds: 1.83

Bolag: bet365

Spelstopp: 10.00 04/06 (TORSDAG)

Gårdagen gick inte som väntat och inte heller reken på NiP. Det var aldrig nära. NiP kom inte in i matchen och G2 samlade på sig momentum vilket gjorde att dom flög genom den matchen hur enkelt som helst. Alldeles för mycket misstag av NiP, speciellt att de dog entry ALLDELES för många gånger samt inte utnyttja sitt utility på rätt sätt för att kunna ta ner Shox och Kennys som agerade awpers. Tråkigt, men välförtjänt vinst av G2.

Idag däremot, eller ja, imorgon när reken skrivs... Så är det dags för TyLoo att möta MVP Project. Asiatiska giganten mot turneringens slagpåse. Detta ska rent generellt bara kunna gå åt ett håll. TyLoo är för bra för den asiatiska scenen. Speciellt inbördes där dessa lagen har 9-1 med TyLoo i ledning talar sitt tydliga språk, även om det varit olika spelare vid tillfällen i lagen. TyLoo är i den asiatiska scenen som SK var mot världen förut, dominanta. Laget är för bra för att spela där. Krossar mer eller mindre allt motstånd, även om de tappar mappar ibland, så vinner de alltsom oftast. Inte så konstigt dom har en oerhört galen win rate på nära nog alla maps.

Att sitta på över 70% win rate på alla mappar, ja utom Nuke då, talar sitt tydliga språk. De är för bra för den scenen dom spelar i och kan verkligen utmana mot bättre motstånd än dom själva. Skall adderas också att TyLoo har två nya spelare i laget vid namn BnTeT och HZ att komma in istället för fancy1 och attacker. Detta medför vissa strukturproblem och nya mappar men överlag är TyLoo ett riktigt bra lag på många maps och det har de nya spelarna också bevisat.

TyLoo har inför denna turneringen en ersättare för sin senaste addering kallad BnTeT. Anledningen att denna herre inte kunde komma varför att VISA problemen uppstod, vilket är rätt vanligt för asiatiska lag tråkigt nog. Detta är en rätt stor förlust för TyLoo då denna herre har spelat något så fruktansvärt bra sedan han tillkom till detta laget. De saknar verkligen den där avgörande spelaren som kan vända matcher åt dom. Istället har dom numera zhoking från det andra bästa laget i Asien kallat VICI. Han är givetvis inte dålig, men han är inte i klass med BnTeT även om man inte bör jämföra det så. Det viktigaste här är att han tar sina kills. Han positionerar sig rätt, gör så gott han kan med den information han har och håller sin plats så gott det går. Tycker verkligen han gjort det bra i denna turneringen också.

TyLoo har verkligen presterat utöver min förväntning i denna turnering. Två oerhört nära matcher mot Gambit (13-16) och SK (12-16) talar sitt tydliga språk. De är här för att slåss och försöka gå så långt dom kan. Har ju dock inte gått som dom velat och ligger nu med 0-2 i baken och sitter här med en bo1 med kniven mot strupen för att inte riskera eliminering redan idag. TyLoo kunde egentligen inte fått ett bättre motstånd att komma tillbaka mot. Detta är ju som sagt turneringens slagpåse och även ett lag TyLoo mött många gånger förut och ett lag som huserar i de asiatiska regionerna där TyLoo styr och ställer.

Här har TyLoo allt att förlora men också allt att vinna. De vet vem dom möter, de har mött dom förut och de vet att dom är bättre. Hästlängder bättre. Jag tror heller inte de kommer underskatta, för de vet att om de tendenserna börjar synas så kan dom åka på en 0-3 förlust i denna turneringen vilket skulle vara oförsvarligt. Här är det all-in utan tvekan och jag är övertygad om att TyLoo känner likadant.

Slagpåsen i turneringen kallat MVP Project ska inte ha mycket att hämta. Det är ett helt okej asiatiskt lag för den asiatiska scenen men har inte mycket att hämta utanför detta område. Laget har heller ingen större erfarenhet härifrån vilket medför sina problem mot motstånd som är mycket bättre än dom. Spelat två matcher än så länge i denna turnering mot NiP (9-16) och Virtus Pro (4-16) och man ser hur stor skillnad det är. De träffar knappt sina skott, inte direkt för dom suger, mer för att dom inte får möjligheten och de har heller ingen taktik att komma med som kan kontra det dessa mer rutinerade lagen har. Men återigen inte så konstigt, det tar tid att lära sig att spela mot bättre lag. De bästa de kan göra, och gör, är att glo demos på lag och skapa en gameplan utifrån det.

Egentligen är TyLoo det bästa motståndet MVP Project kunde fått, eller ja, förutom UYA kanske. Har mött dessa spelare förut och vet ju hur bra dom är. Däremot har de tyvärr inte mycket att hämta då de vet att TyLoo är hästlängder bättre på alla banor än vad dom själva är. Däremot vet dom ju som sagt allt om TyLoo och kommer dra sitt stora strå i stacken för att kunna se till att slå till dom på näsan här. Förväntar mig definitivt att dom kommer spendera en del tid på demos och map picking alternativ för att försöka få matchen mer till deras fördel.

Det lär dock inte fungera. TyLoo är som sagt dominanten i den asiatiska scenen. De har bättre spelare, bättre map pool, bättre taktiker och vill garanterat mer i denna matchen än vad MVP vill. De har också "mer" att spela för, om man ska uttrycka det på ett ärligt sätt. Jag tror innerst inne dessvärre inte att MVP tror tillräckligt mycket på sig själva för att kunna ta ner TyLoo och redan där leder TyLoo matchen.

Tror tyvärr, men också gladeligen, att detta blir en överkörning. Att vi erbjuds ett handikapp på -4.5 som menas med att TyLoo ska vinna med max 16-11 är väldigt fint och fullständigt acceptabelt. TyLoo har övertaget och har spelat oerhört bra i denna turneringen även om resultaten sviktat. Att de är bäst i Asien gör inte saken värre. Det bör bli mindre siffror än så helt ärligt. Spelar TyLoo som de ska göra så ska det inte vara något problem. TyLoo är det bättre laget.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.