Speltips: Ninjorna är tillbaka!

Speltips: NiP -2.5 rundor

Liga: Starladder

Insats: 2/5

Odds: 1.95

Bolag: Betway

Spelstopp: 19.00

Så, då var dagen här. Nästa rek är på ingång och vi går för femte raka. Vore jävligt härligt att få sätta den då min form är lika iskall som en isbjörns ... ja ni förstår, samt att formen går som det dära fruktansvärt roliga spelet Rollercoaster Tycoon dvs fram och tillbaka, nonstop. Dags för lite ändring på det. Nog med förord.

Jag vill helt klart påstå att dagens match mellan NiP och G2 kommer bli spännande. I mina ögon finns där en favorit, dvs NiP aka ninjorna. Catchy, I know. Anyhow. Marknaden tycker inte detsamma. Sedan jag plockade detta odds för någon dag sedan så har moneyline ökat till hela 2.179 hos Pinnacle för att nämna någon och redan där ser jag ju väldigt förvånad ut. Dock för detta med sig något bra. Vi får ett bättre odds, eller ja, ni får ett bättre odds.

Varför NiP ska vara favoriter här handlar egentligen bara om en grej. Deras mentalitet och momentum är tillbaka. Nytt blod i truppen i form av Draken som vaktar den gröna bössan för laget. Detta är något som NiP saknat en längre tid och deras resultat har sviktat därefter. Get_RiGhT, f0rest, ja egentligen alla i hela laget har spelat bedrövligt och det är inte så konstigt. Laget har inte kunnat utmana. De har inte haft en chans att på riktigt utmana och detta har resulterat i att mentaliteten och själva lusten av att spela har försvagats eller rent ut sagt farit ut genom fönstret.

Det positiva är dock som sagt Draken. En väldigt duktig talang som NiP har snappat från Epsilon och med all rätt. Han har varit en väldigt givande spelare för detta Epsilon och speciellt med bössan som han siktar med på långa avstånd. Vad som är ännu bättre är att han kommer få samma roll i Epsilon, i NiP. Laget har gått ut och sagt att de ska få låta honom göra lite som han vill, dvs, söka sina egna dueller, hitta sina egna vinklar och skapa tillit med sig själv till hela laget. Väldigt effektivt.

Hur har det då gått sen han joinade NiP? Redo? ---> 8 matcher och 7 vinster. Ja du kan läsa det där igen om du vill. Mot lag som Kinguin, LDLC, NaVi och Fnatic och alla matcher har varit i ESL Pro League. Den enda förlusten har kommit mot NaViOverpass, som var ganska väntat. NiP har inte fått ihop allt ännu eftersom han är såpass nu, men det kommer definitivt med tiden och dessutom verkar det gå jävligt fort.

Vad är då grejen? Well. NiP är sugna igen. Hungern är tillbaka, och när detta laget har denna mentaliteten så är dom livsfarliga. Jag tror vi får se något liknande idag, dvs att ninjorna ordnar hem en vinst.

Laget på andra sidan idag heter G2. Även kallat "stjärnlaget" till skillnad mot motsvarigheten kallade EnVy. Ett lag som plockades ihop med spelare från EnVy och G2 och stannade under G2's flagga. Mycket gott finns att säga om dom, speciellt när man har Kennys och Shox i laget men där finns en grej dessa grabbar aldrig lyckas få ordning på. Mentaliteten.

Kan inte räkna på fingrarna hur många gånger detta laget svikit både sig själva och sina fans. Nödvändigtvis då inte under samma fana, dvs samma lineup. Men alla spelarna har spelat i lag som underpresterat och det jagar dom fortfarande. Det kvittar egentligen hur många bootcamps dom tar, ordnar dom inte upp mentaliteten så kommer de inte komma någonstans. Detta är deras största svaghet. Allt annat har dom egentligen.

Det är ett stjärnlag. Dom är fantastiskt duktiga och spelar bra tillsammans. Men de har inte riktigt den viljan, lusten, orken, självförtroendet eller mentala styrkan - att kunna gå långt. Svårare kan det bli nu. Förlorar dom här så kommer de hålla huvudet nere för det kommer inte bli enklare under morgondagen. De kommer redan här ha med sig 0-1 i baken och känna större press än vad de känner nu. För just nu, vill dom göra allt för att vinna, men också är dom oerhört rädda för att förlora. Vi alla vet nog hur den sistnämnda känslan är. Rädslan för att göra misstag, och förlora, får inte vara större än viljan att vinna. Tyvärr tror jag den är det här.

Ska vi bryta ner det till mappar så måste NiP undvika Train och Mirage. Mirage är dock en karta de på senare tiden har bannat en del och lär fortsätta med tills de fått ordning på den med draken, för där är han grym. Varför jag vill undvika Train är för att NiP i mina ögon inte är ett bra Train-lag, det är däremot fransmännen. Tror inte heller vi får skåda Nuke eller Overpass. Finns en bra möjlighet att vi kan få till en cbble här vilket vore väldigt roligt då jag ser NiP som favoriter där. Cache och Inferno får dom fördelen på också även om fransmän är oerhört glada i just Cache. Poängen kommer tas som CT för NiP. Får dom en bra CT-halva så ska dom kamma hem detta.

Nope. NiP ska vara favoriter. De får mitt förtroende ikväll.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.