Speltips: Epsilon med nytändning?

Speltips: Epsilon ML

Liga: ESEA Premier

Odds: 2.37

Units: 2/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 18:00

Senaste två rekarna har suttit utan problem vilket känns väldigt skönt. Rätt sugen på att gå för nummer tre i sin ordning och jag tror faktiskt att Epsilon kan bli den vinsten senare idag. Vinster kommer och går, men det är själva charmen i betting vill jag nästan säga, det går inte alltid att ha rätt, men har du mer rätt än fel eller ännu bättre, är rätt ute när det gäller, så kan du bli en vinnare i längden.

Epsilon, som sagt, tror jag kan bli ett bra lag att prova på idag. Har alldeles precis förlorat sin, egentligen, bästa spelare, vid namn draken vilket på förhand kan vara riktigt dystert om man ska se det så, men dom har också fyllt denna positionen i laget med en oerhört duktig spelare vid namn jayzaR. Tidigt in, precis som det är nu, är detta ganska riskfyllt. Man vet ju inte direkt hur den nya spelaren kommer påverka laget eller hur den rutinerade spelaren som lämnat laget, kommer påverka laget. Men klart är, att det är en bra värvning och in the long run är jag relativt övertygad om att Epsilon kommer komma tillbaka till den formen dom hade förut, för Epsilon är ett bra lag i grunden**.**

Laget sitter på en väldigt bra kärna där Barbarr, REZ och freddieb fyller laget med rutin, mest Barbarr då han har lirat professionellt i flera år. Man har även inkasserat norsken kalle för inte så längesedan och även där får man in bra med talang även om han i mina ögon inte imponerat tillräckligt ännu. Att nu jayzaR joinat gör inte saken sämre. Denna kille har haft en riktigt bra karriär än så länge och då är han bara 19 år gammal. Kommer före han fick chansen i Epsilon från Fnatic Academy som är Fnatics egna academy lag och det är inga dåliga typer i det laget. Han var den största talangen/stjärnan i det laget i mina ögon, även om laget är fyllt med talanger. Hanterar verkligen situationer bra, har lugn, kan skjuta och verkar ha en hjärna att använda som inte många har. Allt detta är givetvis väldigt positivt.

Att fylla en roll som draken hade i Epsilon blir nog inte lätt, men det kommer gå med tiden. Draken var känd för sina unika spelstil där han surfade runt med sina otroliga movement skills och pangade ner folk med den gröna bössan vilket gjorde mycket gott för Epsilon. Jag är ändå rätt övertygad om att jayzaR med sin stabilitet ska kunna komma in och skapa sin egen roll samtidigt som han fyller lite av den funktionen draken hade, för jayzaR precis som draken, kan awpa - och det kommer behövas.

Idag spelas Train, en karta där du behöver förlita dig på antingen en awper eller också oerhört snabba executes med smokes där du kan blockera motståndarens awper. Båda dessa delarna kan Epsilon tygla och det kommer definitivt behövas idag när man möter Spirit som har DavCost vid rodret med den gröna bössan. Överlag på denna kartan har Epsilon inte alltför bra statistik, men jag tycker ändå att statistiken ljuger lite eftersom den inte berättar matchbilden mer än vem som vann rundorna. Epsilon har varit bra här förut och jag är rätt säker på att de ska kunna plocka en till vinst här idag om de bara håller sig till en bra plan.

På andra sidan idag står som tidigare sagt Spirit. Ett CIS-lag, ett bra sådant, men som med alla lag från den regionen, ett väldigt slarvigt ett. Helt klart ett lag som hade kunnat vara mycket bättre om de bara hade gett fan på att försöka. Ska inte överdriva, dom försöker givetvis, men det går inte alltid med dom. De kan hoppa på en winstreak på 10 matcher efter vartannat för att sedan förlora det dubbla innan dom börjar spela igen. Ungefär som FlipSid3, bara det att dom kan vända förluster.

Som sagt, ett bra lag. Bra spelare, speciellt den oförståeligt duktiga DavCost som precis som electronic i FlipSid3 är en waste of talent i det laget han spelar i och förtjänar oerhört mycket bättre. En riktig rackare med den gröna bössan och det är sällan han inte bombar in frags. Det bästa med när han inte performar är att laget oftast inte gör alltför bra ifrån sig heller. Låser man honom, har man en oerhört stor fördel till att vinna mot Spirit. Det kommer bli en nyckel för Epsilon idag.

Spirit själva är inte mycket att skryta om på Train heller. Har inte direkt spelat denna kartan alltför ofta och det är väl antagligen för att dom själva anser dom suger på den eller också för att dom inte vill lägga ner tid på att bli bra på den. Klart är att laget har fyra registrerade matcher på denna kartan och en av dom är en vinst. Under all kritik det, men samtidigt, spelar man inte den, så bör man inte förvänta sig mer heller. Här har vi ytterligare en nyckel för Epsilon då även om lagets statistik inte är bäst på Train, så är dom inte rädda för att spela kartan och kan spela den.

Ytterligare en grej att påpeka om Spirit är just förmågan att slarva. Ökänt lag för att förlora matcher dom ska vinna och samtidigt ökända för att helt plötsligt sluta spela. Sågs senast igår mot PENTA där spirit har ledning med 14-8 för att sedan förlora med 14-16. Det också, är under all kritik som existerar men också ytterligare ett bevis på hur detta lagets mentalitet ser ut. Slarviga. Inte bra. Detta kan Epsilon utnyttja till fullo.

Ser inte mycket till anledning att Spirit ska vara en favorit på en karta som Train mot Epsilon när deras egna statistik på denna karta är under all kritik. Möjligen undervärderar bolagen Epsilon här eftersom att draken inte spelar för dom längre och redan där har dom fel. Ska helt klart vara 50-50 här och redan här har vi ett odds som inte stämmer överens med den egna värderingen. Måste investera en del på Epsilon här då jag faktiskt ser en större möjlighet än vad bolagen gör.

För fler spel är det bara att kika in i min spelbok.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt