Speltips: SK går för guld

Speltips: SK -2.5 rundor

Liga: IEM Katowice

Odds: 1.72

Units: 3/5

Bolag: bet365

Spelstopp: 2017-03-02 klockan 18.30

Detta oddset finns ju faktiskt kvar i skrivande stund vilket givetvis är fantastiskt för alla inblandade som vill ta del av detta. Man kan undra sig varför jag väljer att spela detta spel, det sista i gruppmatcherna, när allt kan vara avgjort och det finns egentligen inget bra svar på det förutom att SK aldrig ger upp. Kvittar egentligen för dom. Varje match är viktig. Framförallt i denna gruppen där dom kommer slåss om 1:a platsen med NaVi och Virtus Pro. Här gäller det att inte tappa några poäng, även om det är sista matchen och du leder gruppen. Samma gäller för North här. Dessvärre tror jag inte det blir en måstematch för deras del då laget inte lär gå vidare ur gruppen.

SK tror jag blir det laget som tar hem denna turnering. Förberedelserna inför detta event har varit oerhört bra för laget. Direkt efter finalförlusten mot Virtus ProDreamhack Masters i Las Vegas förra veckan drog laget vidare till Köln i Tyskland för bootcamp. För er som inte vet vad detta är så är det kort och gott ett eget mini-LAN för laget där man spetsar på taktiker och förmågor för laget och spelarna. Stärker sammanhållningen, kommunikationen och energin i laget. Allt detta är givetvis superbra för ett lag och speciellt för ett lag som SK. Om det är något detta lag verkligen har så är det sammanhållning.

Jag gillar det nya SK jag ser. Förut var SK mer taktiska i form utav spelstil än vad dom är nuförtiden. Dock, det taktiska delarna av laget skulle jag säga är ännu starkare än förut. Värvningen av Felps har varit riktigt bra och han börjar mer och mer komma in i laget. SK har blivit ett nytt lag med honom rent ut sagt. De spelar oerhört mycket Snabbare och effektivare, de spelar mycket mer aggressivt och det bästa är att det passar SK utmärkt. Jag gillar verkligen deras nya spelstil då det hela bygger på oerhört snabba entrys med snabba taktiska beslut och sjukt effektiva mid-round calls av FalleN. Framtiden ser ljus ut för laget.

Det enda negativa man kan säga om detta laget är att slarvet brukar dyka upp när dom är i ledning. De går lite för ofta på aggressiva plays som inte alltid går att tradea vilket gör att dom hamnar i underläge. Övertygad att dom jobbat på detta under deras bootcamp. Som tur är har detta laget väldigt individuellt skickliga spelare som klarar av att ofta vända dessa underlägen till fördelar för SK vilket alltid är skönt att ha med sig.

Sist men inte minst så ger detta laget aldrig upp. Aldrig. De slutar inte köra förens turneringen är slut och knappt då ger dom upp. De är födda med det. De är brasilianare. De är vana vid att jobba hårt och jobba för att uppnå något. Det ligger i generna, det ligger i blodet, det ligger i själen. Detta är helt fantastiskt.

North vill jag också hylla. Haffade in aizy från FaZe precis före Dreamhack Masters Las Vegas. Gick bättre än förväntat. Åkte ut med 2-0 mot SK i kvartsfinalen efter att ha dragit ut på första kartan och förlorat med 16-14 för att sedan åka bekvämt med 16-9Mirage, som dessutom var deras eget pick och en av deras bästa kartor. Man ska inte dra för mycket ut av detta egentligen. SK är väldigt mycket bättre. Men, North laget i sig var ganska nytt ändå. Ny spelare, ny kommunikation, nya tendenser dyker upp. Det är inte alltid gjort för success, och därför tränar man. Har goda förhoppningar på detta laget mot framtiden med aizy då han är en otroligt duktig spelare både för ett lag och individuellt

Matchen mot SK i kvartsfinalen var ganska luddig i sättet SK spelade på första kartan. Var mycket slarv eftersom de egentligen spelade så mycket bättre än North. Såg ut att ta sig lite för mycket för givet och det resulterade i ett par farliga rundor. North hade sina stunder. Bra individuellt spel av sina stjärnor men inget direkt hot. North hade aldrig möjligheten att komma tillbaka måste poängteras, för hur det än såg ut så hade SK matchen under kontroll.

Andra kartan skulle bli mer läskig trodde man tills man insåg hur dominanta SK var och kommer att vara på denna kartan framöver, nämligen Mirage. Aldrig sett ett mer effektivt lag spela en sån otroligt snabb och taktisk CS som SK gör på den kartan. Stormade fram 9 rundor på T-sidan för att sedan stänga ner North totaltCT-sidan. Det var liksom aldrig riktigt nära för North där. Får hoppas North, för sin egen skull, har filat på sina misstag och fått igång aizy ännu mer.

Största nackdelen med detta laget är deras mentalitet. Där är SK så mycket vassare. Som med alla andra danska lag så viker hjärnan på sig fortare än ett luder i Thailand

Kartor vi bör förvänta oss är en karta likt Mirage. En som är snabb och inte så fruktansvärt taktisk. Där bör jag säga att North har störst chans att lyckas vinna eftersom att alla andra kartor är SK bättre på, ja förutom Nuke då. SK ska ha denna kartan men North är inte dåliga här.

North's bästa karta utan tvekan är Nuke. SK lär banna den om de inte vill förlora denna matchen.

Cbble kommer mest troligt inte att spelas heller då aizy aldrig spelade den med FaZe och North har älskat den förut. Det blir för mycket till omställning och kan snarare vara dåligt för North än bra att försöka sig på den. SK är bättre här.

Overpass är en karta vi kan se. Båda lagen är bra här men jag vill ge en edge åt SK här också. De är helt enkelt bättre på denna karta då den passar deras spelstil.

Inferno kan bli en wild-card karta. North ser inte direkt superbra ut på den från det jag såg från Dreamhack Masters men vi har ju heller inte sett SK spela där. Helt klart en svår karta. Klart är att SK inte ville spela den i förra turneringen.

Cache kan spelas. Tror det kan bli den eller Mirage här. Liten edge till SK här. Har praccat Cache något enormt på senare tid och tycker verkligen deras spel där är fenomenalt. Men North är läskiga på denna karta då dom besitter sjukt jävla aim.

Train är SK's karta och kommer med garanti bannas av North. De bör inte ge sig in på denna alls. Det kommer sluta alldeles för illa.

Cache, Mirage eller Overpass känns mest troligt. Här är det fördel SK. Som jag ser det så finns det inte direkt stor chans för North att sno åt sig en vinst i denna match. Att vi får -2.5 rundor, dvs max 16-13 på en karta där SK är bättre är inte dåligt. Gillar handikappet och kan absolut se SK kamma hem detta. Måste investera i denna potentiella vinsten.
Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.