Speltips: Rymdsoldaterna löser linan

Speltips: Space Soldiers -6.5 rundor

Liga: ESEA Premier

Odds: 1.854

Units: 2/5

Spelstopp: 20.00

Gårdagen skulle bli en succé och det hade den fan också blivit om inte Kinguin hade bestämt sig för att vinna båda pistolrundorna (= 6-0 i rundor) för att sedan förlora 14-16. Totalt oförståeligt, totalt värdelöst och helt och hållet väldigt fel. Slarvade oerhört mycket, tog entry och sen tappade dom spelare efter vartannat utan anledning. Inte kul, för det fanns verkligen potential att sno poäng här men istället vek dom ner sig. Fattigt rent ut sagt.

Idag går vi vidare, som alltid i livet. Vi beger oss till ESEA Premier, divisionen under den fantastiska Pro League och där hittar vi ett "spännande" möte mellan Space Soldiers och Bpro. Här ska det vara klasskillnad rakt av utan att blinka och jag ska förklara varför.

Space Soldiers:

Få lag är egentligen bättre än detta lag och nu är laget ännu bättre. Det stämmer helt och hållet. Deras högstanivå är så fruktansvärt bra och deras lägstanivå är väldigt bra. Dock, lite för slarviga emellanåt men det händer tack och lov inte så pass ofta att man slutar spela på dom eftersom laget levererar mer än väl och mer än ofta. Har nyligen blivit ännu bättre då dom signat Dark Passage's storstjärna vid namn calyx. Detta, är en sjuk värvning med tanke på kalibern han sitter på och ännu bättre med tanke på hur mycket bättre Space Soldiers blir nu.

Laget, i sig, har faktiskt redan en storstjärna vid namn Xantares. Denna figuren sitter på, sedan ett bra tag, förstaplatsen på HLTV med smått fantastiska 1.26 i rating och 1.27 i KD/R389 spelade kartor. Detta går inte att trolla bort, detta är verkligen sjukt. Han är alltså före alla möjliga proffs du kan tänka dig som spelar i diverse topplag. Anledningen främst är ju för att han spelat hälften så många matcher, men samtidigt är han så fruktansvärt vass att han fan bara blir bättre. Det är sällan denna killen går under 1.00 i rating/per match vilket är oerhört bra med tanke på motstånd. Han ligger oftast alltid i toppen och är den laget förlitar sig på. Nu har dom två sådana stjärnor.

Calyx, den senaste rekryteringen, är minst lika bra. Han var Dark Passage's storstjärna och den som bar dom på sina axlar - konstant. På 204 registrerade matcher via HLTV har han väldigt fina 1.21 i rating och 1.30 i KD/R. Detta är också oerhört otroligt. Han är definitivt van vid pressen att vara den som hela tiden ska prestera och han verkar gilla det också. Det är sällan han också släpper dåliga siffror och hamnar under 1.00 rating/per match. Hans största förmåga i mina ögon är att hela tiden vara vid rätt tillfälle och plocka ner motståndarna en efter en och han slutar aldrig att jaga. Otroligt farlig snubbe.

Två personer gör inte ett lag, nej, helt rätt. Där existerar faktiskt fyra andra spelare som detta lag har att välja mellan eftersom detta laget nuförtiden är sex spelare istället för vad man normalt brukar vara, fem. Väldigt nyttigt för laget. Ger tid och möjlighet att byta spelare emellanåt vilket i sin tur ger extra vila till spelare som kan vara nyttigt i längden. De andra fyra spelarna är absolut inga dåliga sådana. Detta laget har spelat ihop väldigt länge och har vunnit diverse turneringar och haft anmärkningsvärda placeringar i diverse cuper.

För att runda av det hela kan vi också påpeka att detta laget på Cobblestone, som är dagens karta, är ett gigantiskt monster. Space Soldiers dammade av Crowns igår med 16-6 utan större bekymmer. Statistiken talar för det. Spelarna vet det och de är knappast speciellt oroliga över kartan. Hjälper inte motståndarna speciellt mycket heller när Xantares sitter på en 1.29 i rating och 1.33 i KD/R på den kartan.

Space Soldiers på Cobblestone:

71 matcher
47 vinster
24 förluster
55% win rate

Space Soldiers på Cobblestone (med alla sex spelare):

13 matcher
9 vinster
4 förluster
69,2% win rate

Space Soldiers på Cobblestone (med Calyx)

6 matcher
5 vinster
1 förlust
83,3% win rate

Det roliga i det hela är ju att Calyx är väldigt van vid Cobblestone han också. Kartan spelades flitigt av Dark Passage som han kom nyss lämnade. Hela 23 vinster på 32 matcher skrapade dom ihop. Bästa spelaren? Calyx med en 1.22 rating och 1.31 KD/R.

Det är helt enkelt ett lag du inte vill möta.

Bpro:

Finns inte direkt mycket att säga om detta laget. Har nån enstaka spelare som kan skjuta men inget annat än så. Deras bästa karta Overpass och deras sämsta är Mirage. Deras Cobblestone ligger inte speciellt bra till den heller då dom sitter på fjuttiga 37,5% win rate med 3 vinster och 5 förluster. Detta var dock innan dom tog in, vad det nu verkar som, ny spelare vid namn SHiPZ. Han har spelat 14 matcher i detta lag totalt så han har varit stand-in tidigare. Just nu har dom hela 7 matcher spelade ihop och 6 av dom är förluster. Nämnvärt är dock att två av dessa är på Nuke men båda är i ESEA Premier vilket inte är speciellt bra med tanke på att de borde kunna leverera bättre här.

Man trodde ju att laget iallafall skulle kunna stå upp mot någon form av motstånd. Så har inte direkt skett. Spelar usel CS**GO helt enkelt. Förlorade sin senaste Cobblestone match mot LDLC, ett annat bra Cobblestone lag, med 16-8 och även där satt handikappet, mot ett sämre lag. Detta var visserligen ett tag sen, men det visar ändå hur lite dom spelar kartan. Laget har helt enkelt svårt att ta rundor och för den delen vinna matcher. Kan inte direkt se hur dom ska kunna stå upp mot detta Space Soldiers** dom får möta idag.

Nope. Kan inte se hur detta ska gå åt ett annat håll än en solklar vinst för Space Soldiers. Vi håller dock insatsen nere då detta är CSGO och denna ligan är avskyvärd om man ska låta trevlig. Finns mycket roliga matcher ur bettingperspektiv, men utöver det är det oerhört fattigt.

Därför slänger vi in 2 units på att Space Soldiers vinner med 16-9 eller mindre till fina 1.854 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.