Speltips: Ger mig på ett överspel igen

Speltips: Över 2.5 kartor

Liga: Starladder i-League Season 3 EU Qualifier

Odds: 1.95

Units: 2/5

Bolag: Betway

Spelstopp: 19.30

Mysig off-topic:

Jag gillar överspel. Alltid varit ett riktigt fan av att spela på att det ska bli mer än vad det behöver. Speciellt i fotboll. Mer än ofta också gått åt helvete, men det är väl just för att det är fotboll där man alltid kan backa hem på en 1-1. Antagligen därför jag var värdelös på det. I CSGO däremot så räcker inte 1-1 för att vinna en match för när det står 1-1 så är spelet automatiskt inne. Ser ni fördelen?

Vi har två av mina favoritlag mot varandra idag:

Team123 är det senaste av mina favoritlag. Aldrig sett ett sån raketfart från ingenstans tills där dom är nu på så kort tid. Detta laget har VERKLIGEN imponerat stort sett till lagets mått och motstånd på sin korta tid ihop. Skrev såhär för ett tag sen när jag rekade dom till vinst mot FlipSid3

"Ett lag som härjar i de lägre divisionerna. Inte ett lika bra lag som FlipSid3 och absolut inte av samma kaliber. Men det laget har är viljan att utvecklas och bli bättre. Laget har hunger och laget har unga spelare som vill göra stordåd. Märks, från sättet dom spelar. Laget spelar seriöst, dom spelar strukturerat och dom försöker att hela tiden bli bättre, även om det inte alltid går vägen i vissa situationer och matcher.

Team123 sitter på 17 matcher totalt spelat ihop. Men detta är den officiella statistiken och behöver inte betyda att dom inte spelat tidigare. 8W och 9L skrivs resultatraden till och det är okej med tanke på vilka motstånd dom mött. Team123 har slagit lag som Alternate Attax, Outlaws, Space Soldiers och Epsilon. Alla dessa nämnda lag är betydligt bättre än vad dom själva är och även om man ser till spelare och hur länge lagen hållt ihop. Team123 har även visat upp bra spel mot Gambit och Dignitas som båda var med i årets Major. Det är starkt vad man än vill säga.

Vad är framgången till denna success? Givetvis laget. Ingen spelare är större än laget men lite rutin och talang har dom i form av SandeN. Denna kille har spelat i lag som PENTA, Escape, CPH Wolves, SK m.fl. Inte alltid som en permanent spelare givetvis, men han har fått matcher med både bra spelare och bra motstånd. Detta trots att han enbart är 21 år gammal. Det är en kille som behövs i laget. En som kan vara en sorts kapten och fylla tomrummen för de andra spelarna. Talang finns här gott om och det har visats på banan att dessa gubbar kan spela ihop. Jag är säker på att dom tar denna liga seriöst och kommer komma in till denna matchen med en vinnarskalle."

Jag vill påstå att mycket av det som nämndes verkligen stämmer. Det är verkligen ett lag som inte ger sig. Mycket av framgången kan dras till deras stjärna vid namn mertz som lyckas bomba in otroliga siffror varje gång dom spelar. Ännu bättre är att han är dedikerad awpare vilket enkelt förklarat betyder att han sköter kanonen.

Mot ett iGame idag ska dom helt klart kunna plocka en karta. Min gissning är att dom kommer försöka sig på en Nuke då denna kartan är väldigt bra för dom och något sämre för just iGame. Cobblestone är också en karta dom kan trycka en vinst på om det skulle krisa, likaså Mirage.

iGame:

Mitt andra favvolag. Alltid gillat dessa finnarna. Lite mindre sen dom droppade zehn men utöver det är dom fantastiska fortfarande. Laget spelar riktigt bra CS**GO. Dessvärre emellanåt och egentligen lite alltför ofta slarviga i sitt sätt att spela sina matcher. Med det menar jag att dom inte alltid tar tillvara på lägena dom har. Spelar dock överlag alltid bra CSGO** och bjuder upp till dans mot mer eller mindre vem dom än möter.

Kommer från en förlust igår mot Tengri i samma turnering och idag måste laget vinna för att ha en chans att ta sig vidare, det kan nämligen bli tight i denna gruppen dom befinner sig i om dom inte lyckas kamma hem poäng idag. Kommer definitivt trumma på ordentligt när dom möter detta motstånd då dom vet hur bra Team123 faktiskt är.

Vad gäller banor så måste dom försöka få till en bra veto. Team123 lär trycka bort en av iGames bästa kartor vid namn Train för att göra det svårare för dom, men det betyder inte att loppet är kört. Cache, overpass och cbble finns också tillgängliga även om cbble är en map Team123 är väldigt bra på. Vill som sagt iGame försöka låsa det här fort bör dom plocka bort Nuke från Team123iGame inte är solida på den kartan.

Jag tror dock att vi absolut kan få se tre kartor här. Det är ett bra möte mellan två lag som definitivt ska kunna trycka kartor från varandra. Speciellt idag när en viktig fortsättning i kvalet står och hänger runt hörnet. Gäller för båda lagen att vara skarpa här, men framförallt iGame då dom lyckades förlora mot Tengri igår med 2-1 i kartor samtidigt som Team123 lyckades besegra BIG igår med 2-1 i kartor och redan har kammat hem tre pinnar.

Partyt börjar 19.30 ikväll!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt