Speltips: Tungt motstånd för CLG

Speltips: Luminosity -2.5 rundor KARTA 1 (CACHE), KARTA 2 (OVERPASS)

Liga: ESL Pro League

Odds: 1.806 karta 1, 1.763 karta 2

Units: 3/5 på båda

Bolag: Pinnacle

Spelstopp: 04.00 TISDAG NATT

Mysig off-topic:

Dramatisk avslutning fick vi på Dreamhack Masters Las Vegas när Virtus Pro tog hem titeln mitt framför ögonen på SK efter en oerhört intensiv match som gick alla tre kartor. Rätt vinnare vetifan, men välförtjänt vinst var det iallafall i finalen med tanke på hur den utspelade sig. Oerhört skönt med en snabb start på nya året med en massa event både online och offline. Just här kommer också ESL Pro League in i bilden. Andra säsongens upplaga, sett över hela CSGO-säsongen, har nyss startat och förra årets vinnare Cloud9 ser absolut inte lika heta ut längre. Blickar mina ögon mot NA-regionen då jag tycker det går att hitta godis där ofta och tror mig nyss ha gjort just det.

On-topic:

Luminosity som idag ställs mot CLG på "CACHE (me outside)" och Overpass är en av få brasilianska lag som faktiskt är riktigt bra. SK-gaming är den bästa tätt följt av Immortals och tillslut har vi denna söta organisation på tredje plats. Kvalitén hos spelarna i alla dessa lagen är också väldigt olik, med all rätt, men vad som alla har gemensamt är hur pass jävla bra dom faktiskt lyckas spela ihop. Det är som att alla i brasilien vet exakt hur man spelar tillsammans, även fast man aldrig lirat tillsammans förut. Jag vill tolka det som bra då det genererar förutsättningar för att lyckas redan före man fått tid att pracca ihop.

Detta laget är ganska nyformat efter att FALLENs SK-gaming, som laget heter nu, abrupt avslutade sitt samarbete med Luminosit**y och begav sig till SK-gaming under dramatiska omständigheter med allt vad det innebär. Detta i sin tur ledde till att Luminosity fick leta efter nya spelare och direkt riktade sina ögon på brasiliansk CSGO. Inget dumt beslut det då det både är billigt och bra att haffa in ett par sådana spelare med boende i USA. Vad som också är ganska fint är ju att detta laget faktiskt visat sig vara riktigt bra. Har stjärnspelare som yeL, en ny version av FALLEN exklusive hans otroliga gamesense, samt pKL men även SHOOWTIME som huserat i både Immortals och SK en liten tid. Med andra ord finns här bra med kött på benen att klara av en säsong i ESL Pro League** utan problem.

Har än så länge spelat hela 4 matcher i denna ligan och lyckats gå med resultatraden 2W/2L som betyder 2 vinster och 2 förluster. Lyckades, och ja jag vill säga lyckades eftersom det är väldigt bra, att ta ner Renegades över två kartor, varav en på övertid på cbble och dust2 vilket är väldigt bra. Laget hade också oturen att ställas mot Immortals och där gick det som ganska förväntat inte så bra där dom förlorade båda kartorna, dock med bra resultat där ena kartan gick till övertid och den andra förlorades relativt normalt (11-16). Men återigen, det visar bra resultat. Det visar att laget kan stå upp mot bra motstånd och kan hålla sin egen "ground" utan att skämmas.

Vill påstå att detta är med all rätt också. Det är ett väldigt bra lag även om det på papper inte är mycket att skryta om. Vad som är kul med brasilianska lag är att dom spelar så oerhört mycket för varandra, vilket CSGO faktiskt handlar om, och inte så mycket för sig själva. Mycket teamwork, anamma, glädje, spratt, tårar och hype överallt och hela tiden. Ser sällan trötta ut, lägger sig mer eller mindre aldrig och kör stenhårt ända in i kaklet. Sånt är bra. Bra för sporten, bra för laget, bra för fansen, och tror det eller ej, bra för oss**.** Väldigt sällan ett sånt här lag går ut och gör en platt match och kan inte se att dom gör det idag heller. Inte i denna ligan, inte mot detta motstånd och inte idag.

CLG:

CLG är ett annat sånt där lag man alltid gillar lite extra även om laget i sig inte är alltför bra. Organisationen lyckas allt som oftast plocka på sig ett par talanger för att sedan göra dom bättre och skeppa iväg dom till andra organisationer. Det sistnämnda på senare tid måste sägas. Från början var denna organisation en contender på förstaplatsen i NA men efter tappet av stjärnan tarik, hazed, JDM och ett par andra spelare har det gått neråt. Sitter nu på en väldigt ung femma á la FNS, subroza, nathe, koosta och cutler.

Det mest intressanta med denna linan är att FNS lämnade för ett par månader sedan för att spela med TSM och har precis joinat igen. De har det även ännu sämre ställt nu när deras "up-n-coming-superstar" vid namn Subroza, ej spelar för dom längre då han valt att steppa ner av okänd anledning. In i hans position kommer troligtvis hazed inställa sig, hazed som uppriktigt sagt är trött på CSGO och inte kunde vara lyckligare av att ha lämnat CLG huset. Med det sagt betyder det inte att han inte vill göra sitt bästa även ikväll, men jag tvekar på att det kommer gå utomordentligt perfekt. Han är en bra spelare, no doubt, men han har den sista tiden mer eller mindre bara suttit och nött ESEA-**pugs** med andra proffs.

Här finns lite bekymmer i detta CLG minst sagt. FNS har haft väldigt lite tid att få ordning på detta CLG som står i oreda. Speciellt nu när det knappt finns spelare. FNS är dock en väldigt duktig spelare och ledare och har ju spelat med ett par av dessa lirare förut, så det ska inte vara ett bekymmer. hazed har inte lirat professionellt på ett tag och kan vara ganska "ur matchform" om man får lov att uttrycka det så i CSGO. Vi har även det största spöket vid namn subroza på bänken. Det ser inte alltför bra ut. Vad som spökar mest för mig när jag tänker på detta lag är hur konstigt det måste kännas hela tiden har saker svävande runt-om-kring en. Ena stunden spelar denne, andra stunden spelar denne. Kan inte vara superlätt och kan enkelt skapa lite jobbiga tankar hos spelarna.

Måste också puttra in att detta laget har 3W och 1L på sina 4 spelade matcher i ESL Pro League. Då har man mött lag som Selfless och Winterfox, två lag som inte är av samma kaliber som Luminosity eller Renegades eller Immortals. Man har även lyckats besegra Winterfox med snaran runt halsen med oerhört kassa 16-14Cache. Ska inte skrytas om direkt, men inte underskattas

Måste gå med mina brasilianska vänner idag. Luminosity ska vara favoriten idag med all rätt och jag tycker vi erbjuds ett oerhört fint handikapp på att dom plockar hem vinsten till ett smakligt odds. Luminosity är ett väldigt bra lag med väldigt skickliga spelare och ska lyckas mala ner detta miserabla CLG som nu visar sig. Vi har även två bra maps för Luminosity som passar ett taktiskt lag som dom är. Den enklaste mappen för CLG att spela på ska vara Cache då det är en map som passar PUG-lag väldigt bra. Tror dock inte det kommer räcka hela vägen ikväll. Luminosity är för bra.

Nog fan ska Luminosity kunna vinna med max 16-13 x2 idag.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.