Speltips: Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks

Ny vecka, nya möjligheter! Med risk för att jinxa mig själv så måste jag ändå säga att vi har haft en godkänd start på den här säsongen. Det började lite knackigt dom två första veckorna men vi har tagit oss tillbaka och framtiden ser ljus ut måste jag ändå säga. Det är i slutspelet jag brukar "springa" som bäst dessutom. Det är MYCKET kvar av den här säsongen, så ska inte jinxa det hela allt för mycket men förhoppningsvis så kommer vi och stänga den här säsongen på gröna siffror. Nu riktar vi fokuset vidare mot matchen mellan Seattle Seahawks och Los Angeles Rams! Häng på vettja!

Seattle Seahawks

Efter att ha inlett säsongen med två raka förluster så har man kommit tillbaka och vunnit två matcher på raken, vilket betyder att laget just i detta nu har ett record på 2-2. Förlusterna har kommit mot Denver Broncos samt Cleveland Browns och vinsterna har kommit mot Dallas Cowboys samt Arizona Cardinals. Det finns mer att önska från detta Seattle Seahawks, även om det här laget är långt ifrån att vara lika bra som det laget som vann Super Bowl för fyra år sedan (2014) så är det här laget bra mycket bättre än vad dom har visat hittills, framförallt i defensiven. Idag kommer Seattle Seahawks defensiv att sättas på prov då Jared Goff och hans Los Angeles som snittar 35 poäng per match kommer på besök. Jag förväntar mig att huvudtränaren i Seattle Seahawks Pete Carroll tar och ger fan i att ta idiotiska beslut vid sidlinjen idag, som han ibland kan göra under press. Han måste tro på sin gameplan och låta defensiven göra jobbet ikväll, annars är den här matchen över redan i halvtid. Seattle Seahawks defensiv MÅSTE få Jared Goff och hans offensiv ur balans genom att dra ner på tempot i matchen, samtidigt som offensiven i Seattle Seahawks måste ta hand om bollen när dom väl har den och låta klockan rulla redan från första minuten. Lyckas dom med detta så är chanserna väldigt goda att man lyckas hålla Los Angeles Rams under 30 poäng ikväll.

Los Angeles Rams

Vilken jädra start på säsongen detta Los Angeles Rams har haft! Man har inlett den här säsongen med 4 vinster av 4 möjliga och man toppar just i detta nu NFC West. Jared Goff och hans offensiv har varit otroliga hittills och man har vunnit sina matcher välförtjänt. Jag ställer mig dock frågandes till om inte detta Los Angeles Rams har överpresterat hittills? Jo, jag tycker nog faktiskt att dom har det. Som sagt, dom har inlett den här säsongen kanon och det kan man inte ta ifrån dom men jag har väldigt svårt och se dom fortsätta snitta 35 poäng per match säsongen ut, och om det är något lag som ska kunna bromsa ner deras framfart så är det just Seattle Seahawks. Jag ställer mig även frågandes till Los Angeles Rams defensiv, tycker inte dom har sett omänskliga ut hittills och det kan/ska Seattle Seahawks utnyttja ikväll genom att hålla i bollen och inte låta Los Angeles Rams offensiv få allt för mycket tid ute på planen. Chansen att Jared Goff blir otålig desto längre in i matchen vi kommer är stor om han inte får det att flyta på direkt från matchens första minut. Skulle det bli som så att Jared Goff inte hittar rytmen tidigt ikväll så lär Seattle Seahawks defensiv utnyttja det och få honom att slarva bort bollen ett X antal gånger.

Slutsats och speltips

Tycker som sagt att poänglinan på Los Angeles Rams är väldigt hög ikväll. Bolagen överskattar detta Los Angeles Rams en aning, det är Jared Goff vi snackar om, inte Tom Brady i sina bästa dagar. Jag har dessutom svårt och se att detta Seattle Seahawks ska skämma ut sig på hemmaplan två år irad mot detta Los Angeles Rams. För er som inte vet, eller minns så körde detta Los Angeles Rams över Seattle Seahawks förra året med siffrorna 42-7. Finns inte en chans på kartan att detta sker igen, det ska inte gå helt enkelt. Den här matchen är mycket viktigare för Seattle Seahawks än vad den är för Los Angeles Rams, så chansen är stor att vi får se ett slarvigt Los Angeles Rams ikväll. Det vore tjänstefel av mig att inte plocka den här höga poänglinan på Los Angeles Rams.

Los Angeles Rams U 29.5 spelas till 2.00 hos bet365.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.