Speltips: Fel Favorit i Tyskland!

Dart

Otroligt skön speldag igår när fyra utav fyra spel hittade in och variansen kom tillbaka åt rätt håll. Alla stortstjärnorna vidare till dag tre, förutom Peter Wright. Han stötte på någon ni ska få läsa mer om alldeles strax. Michael Van Gerwen såg inte helt oväntat riktigt fin ut och våldförde sig som vanligt på alla tavlans tripplar.

Idag spelas under eftermiddagen åttondelsfinaler, sedan spelas kvart, semi och final på kvällskvisten. Så häng med på twitter hela dagen som kommer det pushas ut spel från spelboken. Lets do this!

Jelle Klaasen

Jelle Klaasen var för något år sedan en spelare som vecka ut och vecka in slogs om topplaceringarna i de största tävlingarna. Han har till och med varit och nosat på världsmästartiteln efter att han 2016 slog ut Phil Taylor i kvartsfinal, för att sedan falla mot en glödhet Gary Anderson i semifinal.

En handledsskada satte sedan dock stopp för Jelle, och han har haft svårt att hitta vinnande vägar efter det. I år har det dock börjat likna något spelmässigt, men då har istället den mentala biten kommit in och varit rasslig. Jelle har varit en expert i år på Europa Touren att gå upp i 3-0/1 ledningar för att sedan rasa ihop.

Detta sa Jelle innan turneringen: "A lot of times this year I've been 3-0 ahead, feeling really focused but then I when I start thinking 'yes this is it, I'm back' I miss doubles to win legs. "Then I get so disappointed in myself that the next time I'm 3-0 up in a game I start thinking about the last time I lost from 3-0 ahead, so I would say my bad form has been down to a lack of confidence.

Igår gick Jelle upp i en 3-0 ledning mot världstvåan Peter Wright och alla väntade på vad vi trodde skulle bli ett ras. Men Jelle stod pall igår och imponerade stort. Detta kanske inte är vändningen helt för nederländaren, men ni kan vara säkra på att det är starten av något nytt.

Martin Schindler

Precis som sin landsman Max Hopp, är Martin Schindler 22 år gammal och har börjat etablera sig på touren på allvar. Han har inga större meriter Schindler förutom nån kvart och semi här och var på Pro Touren, men det börjar krävas mer och mer av honom. Schindler är en väldigt stabil spelare men som inte riktigt har det riktigt extra än.

Under gårdagen slog Schinlder den rutinerade Mervyn King med 6-0 och det får mig att lyfta på ögonbrynen rejält. Mervyn kastade imponerade noll träffar av sju försök på sina dubblar, mycket ovanligt för att vara honom. Cred till Schindler som dock utan större press kunde göra jobbet och vandra till sista dagens spel.

Just press var ordet, känner Schindler av det? Jodå. Han sa i en intervju efter matchen igår att alla tror att det är enkelt och en fördel av att spela inför hemmapublik. Schinlder sa tydligt att så var inte fallet och att han inte kände att han växt in i rollen ännu. Jag är inte riktigt helt van ännu, jag får gåshud varje gang jag går upp på scenen. Jag är fortfarande bara en liten pojke från en liten by säger han. Igår fick han kasta pressfritt när Mervyn King inte riktigt dök upp, skillnad blir det idag.

Speltips:

Här tycker jag alla bookmakers är ute på hal is. Den bättre spelaren har satts som underdog. Marknaden var snabb i natt att ta vara på dom odds som kom ut och tryckte ned oddsen en bit, men jag tycker fortfarande värdet är stort då jag tycker vår spelare ska ned mot 1,70.

Vem är vår spelare då? Jelle Klaasen är vår spelare och jag tror inte han får några problem att gå till kvartsfinal. Jelle har en högre högstanivå än Schindler och när han som nu börjat hitta tillbaka lite smått är det bara att ta vara på oddset för så här generösa kommer inte bolagen fortsätta vara.

Detta odds som satts på Jelle är till 100% på grund utav hans iskalla år som han har bakom sig. Men slår man Peter Wright med 6-3 så har man ingen iskall period längre. Publiken kommer vara emot Jelle men jag tror inte han kunde bry sig mindre. Han kastar med öronproppar i och har varit med om bra mycket värre. Nej detta spel känns riktigt bra och klicket tas hos Pinnacle till fina 2,14!

Tid: 15:00

Match: Jelle Klaasen-Martin Schindler

Speltips: Jelle Klaasen

Odds: 2,14

Bookie: Pinnacle

@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.