Speltips: Tyska superstjärnan!

Darten börjar närma sig slutet av året och det betyder att tävlingarna trappas upp. Denna helg spelas en tävling på Europa Touren i Tyskland. Michael van Gerwen är med i startfältet och självklart storfavorit till att ta hem titeln. Han ställs i första rundan mot Vincent van Der Voort. En spelare han känner väldigt väl. Så väl att Vincent var best man på Michaels bröllop. Denna starka vänskap gör att att Van Gerwen till och från brukar ha svårt att plocka fram sitt bästa spel mot Vincent. Han lär dock göra det idag och även vinna turneringen då han är stekhet.

Tre utav tre spel gick in under eftermiddagen och det kändes skönt efter att bli rånad under gårdagen. Variansen är som vi alla vet en stor del av bettingen och det går inte att lägga sig platt efter att man behövt rätta ett par röda spel.

Max Hopp

En av dom största talangerna idrotten sett. Som 16 åring gjorde Max debut i VM och sedan dess har han blivit en ikon i Tyskland. Tyskland är bakom Storbritanien landen där dart är som allra störst. Tyskarna står för 30% av biljettköpen till VM och fyller alltid arenor när dom har hemmatävling. Max Hopp som är deras storstjärna klassas därav nuförtiden som en av landets största idrottsmän. Han är i popularitet nästintill lika stor som fotbollsspelarna och det finns folk som till och med gått så långt så de tatuerat in hans namn på kroppen.

Max Hopp tog i år sin första titel på Europa Touren och börjar sakta men säkert komma upp mot den potentialen han har. Det var tufft som 16 åring att bära landet på sina axlar, så han hade under en lång period att kicka igång. Nu som 22 åring har Max mognat mer och mer och ser bättre och bättre ut för varje månad som går.

Att Max tagit en titel i år visar vilka kvalitéer han har. På vägen till titeln slog han spelare som Peter Wright, Rob Cross och Michael Smith. Spelare i absoluta världstoppen. Max är i bra form nu och vann för bara någon vecka sedan en titel på Pro Touren. Under World Grand Prix för två veckor sedan fick han en kass lottning och drog Dave Chisnall i första rundan och åkte raka vägen ur. Första tv-titeln får vänta får vänta för Max, men det kommer.

Krzystof Ratajski

”The Polish Eagle” som han kallas är förra årets sensation som kvalade in till så gott som varenda Europa Tour tävling. Han plöjde kvaltävlingarna och var säkerheten själv. Han brukar vara tacksam att spela på Ratajski då man allt som oftast vet exakt vad man får av honom. En väldigt stabil herre som sällan har problem på dubblar och kastar nästan alltid ett average på runt 90.

Under gårdagens första omgång stod Ratajski för en skräll när han slog ut Steve West med 6-5 efter att kastat ett imponerande average på 94. Denna stabilitet gör att Ratajski kommer fortsätta kvalificera sig för tävlingar och kunna tjäna bra pengar på sporten. Jag ser dock inte att Ratajski ska kunna ta någon större titel då han högsta nivå inte räcker mot de större spelarna.

Speltips:

Det finns två faktorer i denna match som gör att den blir spelvärd. Först och främst är Max Hopp den bättre utav spelarna. Han stabilitet har förbättras märkvärt och han kommer behöva ha en kall dag på sina dubblar för att kunna få stryk av Ratajski. Max kommer kasta högre scores än Ratajski och vara den som först kommer ned till dubblarna i de flesta av legsen.

För det andra spelar Max på hemmaplan och det har en stor inverkan. Max är alltid vassare på hemmaplan när han har publiken i ryggen. I början såg han det bara som press, nu njuter han av det och förbättras. Ratasjki å andra sidan lär få ett kraftigt buande bakom ryggen när han ska kasta dubblar. Stålpsyket Van Gerwen har haft problem med det tidigare och att Ratajski ska kunna få ut sitt max mot en tysk en lördagkväll när hallen är fylld är en omöjlighet.

Hur Max Hopp inte går favorit i denna matchup är i min värld ett mysterium. Den bättre spelaren och på hemmaplan. Nej det här värden går inte att blunda för och Max Hopp klickas med en flat hos Pinnacle till generösa 2,08.

Tid: 22:15

Match: Max Hopp-Krzystof Ratajski

Speltips: Max Hopp

Odds: 2,08

Bookie: Pinnacle

@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.