Speltips: Judgemen... Week nine!

Vecka nummer nio har vi nu kommit fram till. Premier League närmar sig sitt klimax med stormsteg och ikväll är en stor kväll. Eller nej, det brukar vara en stor kväll. Den nionde veckan brukar gå under namnet "Judgement week" då två av spelarna ska elimineras efter kvällen. Nu blev det dock klart redan under förra veckan vilka två spelare som kommer elimineras så veckan får helt enkelt kallas "Week nine".

De två spelarna som är eliminerade är Kim Huybrechts och Jelle Klaasen. Båda två har en tråkig historia bakom sig och man måste lida med båda två, på olika plan. Jelle har dragits med en handledsskada under en period nu och det har påverkat hans kaströrelse stort och hans average har dragits ned märkbart senaste veckorna. Man måste vara 110% he och redo för att kunna vara med och kriga i årets upplaga av Premier League.

Kim Huybrechts har även han haft det tufft. Han har brottats med nerver hela säsongen och har blivit bestulen på ett gäng poäng då han inte klarat av att kasta hem matcher. Än värre och viktigare är dock att Kim fick för några veckor sedan beskedet att hans mor fort insjuknat och inte har många veckor kvar i livet. Svårt att sätta sig in i den sitsen, starkt av Kim att bara varit med och deltagit senaste veckorna. Idag kom beskedet att Kims mor är inne på absolut sista versen och därav är självklart inte Kim med ikväll utan spenderar dagen på helt rätt ställe. Alla tankar går till Kim och hans närstående. Han kommer tillbaka till Premier League en vacker dag, var så säkra!

För den som inte finns på twitter så spelade jag, Raymond van Barneveld att vinna Premier League, förra veckan. Oddset är (17,00) och finns hos bet365. Barney har sett bra ut hela året och har nu även senaste två veckorna slagit Gary och Michael vilket visar att han inte har några problem att tvåla dit om absolut bästa. Jag tycker Barney bara ska till slutspel som han ser ut nu, och där kommer han stå en bra bit under @17.

Raymond van Barneveld-James Wade (1) @1,95 //1,5u Flat

Spelstopp: 21:20

Bookie: Betsafe

Vi fortsätter prata om Barney! Detta är ett spel baserat på form, för i h2h statistiken är det inte mycket som skiljer dom åt. 23-21, i Barneys favör. Barney är den av dom två som i nuläget ser klart mycket bättre ut. När han har skallen på rätt plats är det inte många som kommer åt Raymond, och just nu är skallen på den bästa platen den varit på flera år!

De två senaste matcherna har han slagit såväl världstvåan Gary Anderson och nu senast världsettan Michael van Gerwen. Båda dessa segrar har dessutom varit rätt klara. Mängden 180s Barney kastat senaste tiden är svår att ta in, tyvärr har bolagen tagit in det och höjt linan inför kvällens batalj. Denna 180 bonanza från Barney mot James Wade som kastar minst 180s i fältet ska bara kunna sluta på ett sätt.

Barney är en sådan spelare som funkar extremt bra i medgång och vice versa. Nu när vindarna blåser åt rätt håll kastar han inte bara många 180s, han är även lugnet själv när han ska checka ut.

James Wade som är mästaren själv på att stjäla matcher har haft det jobbigt senaste perioden. Hans dubblar har genom alla åren räddat han ur så många olika sitautioner, men just nu gör dom inte det. Han har de fyra senaste veckorna snittat en checkoutprocent mot 30. Detta kan jämföras med Barney som ligger runt en 45%.

Barney kommer kasta fler 180s och och 140s än Wade idag, så enkelt är det. Deras former indikerar även på att Barney kommer checka ut bäst av dom idag. I en matchup där ena spelaren just nu är dominant i alla områden av spelet så måste det bara spelas.

Fler spel finns vid intresse finns i spelboken. Barney är dock imo dagens bästa!

//Axel Andersson

//@MrXet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt