Speltips: Mitro is back!

Hej! Välkommen till en ny vecka hos min kära blogg. Okej veckan började igår men då var jag på resande fot och kunde således inte skriva något. Det spelade dock mindre roll då utbudet var lika med noll. Idag är jag dock på plats framför plåtburken i hemmet och ser framför mig ett otroligt kul utbud. Det ska vi dock inte gå in på än.

Förra veckan får vi säga gick bra, riktigt bra. Jag fick intruducera dart här på sajten. Glädjande nog blev det tre raka plusdagar efter att inte ett enda spel missades. Jag fokuserade även på den engelska bollen tre dagar den föregående veckan, det blev även där idel plusdagar och vi skrattade oss hela vägen till banken.

Det som skedde då är så gott som glömt nu, det är roligt att det går bra men det är inget man kan luta sig tillbaka på. Är det något man ska ha klart för sig är det att resultaten inte kommer av sig själv i bettingens värld, hårt jobb krävs om man såväl har en bra eller dålig period. Det är alltid farligt att efter en bra period flyga iväg och helt plötsligt är all profit borta. Det hade jag tänkt undvika denna vecka.

Det som står på schemat denna vecka är cupfotboll i Storbritanien såväl idag som imorgon. Sedan är det som vanligt ligaspel från fredagen och in i helgen. Toppat på det så har vi även en dartturnering som börjar på torsdag! Cupspelet är dock första stoppet på denna veckas resa och visst finns det några intressanta spel där.

Newcastle United-Cheltenham (1, -1,5) @2,02 //2u

Pinnacle Sports

Jätten Newcastle United har vaknat. Efter att startat säsongen med att få stryk av Fulham borta och Huddersfield hemma så har man rykt upp sig markant. En stor del av förklaringen stavas Dwight Gayle. Anfallaren har stått för fyra mål och har kommit in i laget på riktigt. Även Mohammed Diamé har anpassat sig bättre efter att i sin första match mot Huddersfield enligt rapporter varit rätt osynlig och inte särskilt bra. Han stod i senaste matchen för en superb assist och även hans tyngd var en viktig faktor i 1-0 segern borta mot Bristol Rovers.

Nu väntar cupspel hemma på St James. Kanske inget speciellt tror ni. Hela matchen byggs dock upp av att besten är tillbaka, den galne serben, spelaren med mest hjärta i laget, en spelare man bara måste älska. Alexandar Mitrovic är tillbaka efter sin fyra matcher långa avstängning han drog på sig i säsongens sista match mot Tottenham.

Hur taggad Mitrovic är tänker jag inte gå in på. Han kommer dock inte vara ensam om att vara det, Benitez är rätt bra på att rotera laget. Kommer även ske ikväll, dock finns det en riktigt stor bredd hos skatorna som kommer leda till att laget som står på plan ikväll inte är sämre än det som stod på planen i ligan i helgen. Jag tror till och med vi får se ett bättre Newcastle ikväll. Alla vill visa vad dom går för och ta en plats i Benitez ordinarie elva, perfekt tillfälle för det ikväll.

Benitez har sagt att han varken prioriterar ligan eller cupen, utan han prioriterar nästa match. U23 laget som spelade för Newcastle igår var väldigt starkt på papperet, det tyder på att dom inte får chansen ikväll utan att det är idel a-lagsspelare som är där för att köra över motståndet.

Ja motståndet, Cheltenham Town. Den nyuppflyttade League Two klubben som inte många har alltför stor koll på. Något som dock står klart är att dom börjat säsongen knackigt, tre oavgjorda matcher och en förlust. Jag har varken tid lust eller ork att gå in på vad Cheltenham har för kvaliteér. Det kvittar helt enkelt då dom kommer ställas mot ett starkt Newcastle där dom kommer behöva bosätta sig på egen planhalva. Skillnaden på ett nyuppflyttat League Two lag och ett Championship lag med en trupp för Premier League är alldeles för stor för att David ska kunna segra mot Goliat.

En hypertaggad Mitrovic med ett gäng andra pjäser som vill visa vad dom kan bör vinna denna match med ett gäng bollar. Trodde faktiskt inte man skulle erbjudas en -1,5 lina här till ett rimligt pris. Den måste spelas.

Det som kan förstöra spelet är om Sissoko får spela, han är mot sin vilja tillbaka i träning och kanske gör något självmål ikväll för att visa hur mycket han vill lämna klubben. Skämt åsido, blir mycket förvånad om Newcastle inte löser en tvåmålsseger ikväll. 3-0 känns bra, så säger vi.

Wolverhampton-Cambridge (1,-1,0) @1,775 //1.5u

Pinnacle Sports

Jag gillar Wolves, dom spelar en väldig trevlig fotboll än så länge denna säsong. Framförallt på hemmaplan. Den nya tränaren Walter Zenga har verkligen fått lite fart på det tidigare destruktiva spelet. Betydligt mer vilja och passion nu. Alla spelare har lyft sig en nivå och nyförvärven har kommit in i truppen nu på en ultimat sätt. Islänningen Bödvardson framförallt som spottat in ett gäng bollar.

Truppen är skadefri bortsett från Lee Evans som ingen i fanskraran verkar vilja se spela i alla fall. Truppen börjar nu bli bredd och två nya spelare anlände inom loppet av några dagar bakåt i tiden. En av dom vid namn Ola John, en av tre spelare in från Benfica.

Ska bli spännande att se hur Wolves ställer upp ikväll. Får nyförvärven chansen? Oavsett vill Zenga bygga vidare på den fina starten på hans sejour i Wolves. Han påpekar innan denna matchen hur viktigt det är att bygga vidare på momentumet för att fortsätta ha fansen bakom sig. Han har påpekat för spelarna hur viktigt det är att fortsätta hålla koncentrationen uppe för att visa att man ska spela i kommande matcher.

Hela intervjun med Walter Zenga innan matchen får mig verkligen att tro att Wolves kan göra skada för många lag i cupen. Han säger att ingen underskattning sker, han vet vad Cambridge kan göra och han har studerat dom precis som alla andra lag han gör i ligan.

Cambridge alltså, ännu ett League Two lag. Bra lottning? Njae, dom visade verkligen att dom kan spela fotboll när dom slog ut Sheffield Wednesday i förra omgången. Förvisso i förlängning efter att kvitterat på tilläggstid, på hemmaplan. Tar dock inte ifrån dom resultatet. Det är dock det enda bra dom åstadkommit denna säsong. Två oavgjorda och två förluster i ligan är deras facit.

Med ett sargat självförtreonde åker den föredetta, bland annat, QPR-spelaren Shaun Derry till Wolverhamton för att möta ett lag fullt av självförtroende. Det är upplagt även här för att Goliat ska fälla David. Wolves är i nuläget för bra för Cambridge. Med en bred och skadefri trupp, spelare vad dom vill visa vad dom kan och en hemmapublik som verkligen gillar vad dom ser och supportar laget, så blir det svårt för Cambridge att hämta något här.

Svårt att se att Wolves vill spela mer än 90 minuter ikväll, så att gå på halvfart för att kanske mysa in 1-0 i slutskedet av matchen finns inte på kartan. Zenga vet vad som krävs och det har han lyckats få ur spelarna hittills under säsongen. Får han det igen? Ja jag tror det. 2-0 känns som ett fullt rimligt resultat ikväll.

Milwall-Nottingham, (Över 2,5 mål) @1,909 //1,5u

Pinnacle Sports

Ja, här krävs ingen större motivering. Sedan Nottingham fick sin förstamålvakt skadad har jag plockat överspel i så gott som alla deras matcher med lyckade resultat. Nu ska inte han lastas för allt, men han har inte gjort några hjälteinsatser.

Båda dessa lag spelar en frejdig fotboll som skulle få Lasse Lagerbäck att gå i taket. Inget av lagen lägger sig på försvar i första hand. Milwall har klivit över linan i 5/5 matcher denna säsong, Nottingham 4/5. När man se dessa lag spela förstår man verkligen varför.

Att dom ska ta ut varandra ikväll och att det blir målsnålt finns inte på min karta. Det är dessutom cupspel så ingen kommer vilja spela mer än 90 minuter, därav kommer ingen luta sig tillbaka vid 0-0/1-1. Vid eventuella ledningar kommer det ju öppnas upp mer ytor än normalt för dessa lag som dom brukar vara otroligt bra på att utnyttja.

Nej, den här matchen kan inte sluta på något annan sätt än målrikt. 3-2 Milwall känns inte alltför långt borta och jag är förvånad att en 2,5 lina gavs. Den provas med 1,5/3u.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.