Speltips: Regerande mästarna har fått upp ångan!

Kvällens rek i speedwayen var aldrig riktigt nära och det blir tufft när en världsförare som Pawlicki för Piraterna plockar 1 poäng när han normalt plockar 10+. Inte mer med det, på något vis skönt att man slapp torska med 1 poäng efter en galen vändning i sista heatet denna veckan. Ibland är man fel ute och det är bara att gilla läget och jobba vidare, jobbigare när man är rätt ute men torskar ändå på något vänster. Full omgång i MLB i natt där det finns en hel del intressant och jag väljer att reka följande spel från nattens matcher:

Spel Nr1:

Royals ML @ 2.04 (Pinnacle) ... Insats: 8 Units

Motivering:

Royals är ligans hetaste lag just nu med 8 raka vinster och 13 vinster på sina senaste 15 matcher vilket gör att regerande mästarna helt plötsligt är med i slutspelsjakten igen. Pitchingen har varit lysande och offensiven är också glödhet för stunden och nästan allt ska ju klaffa för att man ska ha så här långa vinststreaks i MLB.

Till dagens match startar Ventura för Royals och han är i riktigt bra form. På 4 starter i augusti har han en ERA på 2.52 då han endast släppt till totalt 7 runs på 25 innings. Royals har vunnit samtliga 4 starter för Ventura i augusti och då har han ändå mött tuffare lag än han ställs mot idag. Marlins har aldrig mött Ventura tidigare eftersom han spelar i ett AL lag och Marlins håller till i NL-ligan.

Marlins åkte nyligen på en enormt tung skada då lagets klart starkaste offensiva vapen Giancarlo Stanton kommer missa många veckor framöver. Utan honom så finns det extremt lite power i Marlins lineup. Man slåss ändå kring slutspelsstrecket men måste alltså göra det utan lagets stora stjärna och det är väl hög risk att detta innebär att Marlins inte kommer kunna hänga med resterande lag i slutspelsjakten.

Till dagens match startar Cashner som nyligen blev trejdad till laget från Padres. Starten för Cashner i Marlins har väl varit ganska klen då han har en ERA på 4.92 över 5 starter där Marlins förlorat dom senaste 4. Royals batters har mött Cashner 21 gånger tidigare och man har kommit ut på basen i 42.9% av försöken vilket är en hög siffra även om det är ett ganska litet sample som man inte bör dra för stora slutsatser från.

Detta är en interleaguematch som spelas på ett NL lags hemmaplan (Marlins). Det innebär att Royals får klara sig utan sin normala DH plats i lineupen och ska låta pitchern slå istället. Royals får därför ställa Morales åt sidan till kvällens match då han är laget DH och även om han är en bra batter så har han inte varit bärande i lagets senaste vinststreak utan det är andra i laget som levererat och dom är alla med i dagens lineup.

Således så blir inte Royals så försvagade som man normalt kunde tro, Morales saknas men han är inte i toppform just nu. Ventura får ju också en lättare uppgift som pitcher idag eftersom han inte behöver möta en DH som han normalt gör utan Marlins pitcher ska ju slå.

Ventura är klart bättre än Cashner för stunden vilket ger fördel i pitchingduellen. Royals är ligans hetaste lag för stunden och möter ett Marlins som saknar sin klart bästa offensiva spelare. Jag tycker det är fel favorit i denna matchen. Royals känns klart hetare och har också en fördel i pitchingduellen och att få över 2 gånger pengen på att vinststreaken fortsätter för regerande mästarna anser jag vara ett riktigt bra odds!

BOL!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt