Speltips: Paf Open Tartu

Helt otroligt enkel seger igen. 6-1 6-0 den här gången för Anand och det är verkligen medvind just nu. Det är väl ungefär som när det går dåligt fast tvärtom, istället för att gå i alla fällor har jag flyt med allt. Ska inte klaga och med nästa spel skruvar vi upp oddset en del.

Johannes Seeman

Kan börja direkt med att säga att det här inte är dubbelspecialisten Miles Seemans bror utan en junior från Estland som fått wild card till turneringen.

Inget speciellt att skriva om resultatmässigt, han gnuggar på till största delen på juniortouren och ligger och pendlar runt 500 strecket.

Igor Shrolik

Lika gammal som Seeman är Shrolik med sina 18 år. Han har lite mer meriter än sin motståndare då han i år slagit en 1900 rankad och en 2000 rankad spelare.

Annars är det inget som sticker ut från ryssen. Förlust mot Alexey Baryshev med 2-6 0-6 blev det senaste gången Shrolik försökte sig på att futurekvala.

Slutsats

Får bli en lite längre slutsats än vanligt då mycket av det jag vill skriva handlar om båda herrarna samtidigt, men det jag kan komma fram till efter statistikgnuggande är följande.

Båda spelarna håller till på juniortouren för det mesta. Seeman har lite bättre ranking pga några fler spelade tävlingar. Men faktum är när Shrolik var mer aktiv nådde han precis som Seeman en bästa ranking på 470.

Har även tittat lite på vilka spelare de spelat mot som de vunnit respektive förlorat mot och de är väldigt liknande skicklighetsmässigt. Det går inte att skilja dem åt direkt tack vare de resultaten.

Det som talar för Shrolik är att han besegrat tex Philipp Klimov som ändå är helt okej. Men en roligt sak jag faktiskt hittade är att två juniorer som Seeman vunnit mot det senaste åren har även spelat mot Shrolik och slagit ryssen.

Det faktumet behöver inte säga så mycket men det är ändå intresant att en spelare som står i 4,33 har det senaste året slagit två spelare som storfavoriten till 1,20 förlorat mot.

Lägg därtill att det är hemmaplan för Seeman och det gör alltid att man höjer sig några procent. Jag tror kanske att Shrolik är marginellt bättre, men inte så bra att jag kan låta bli ett så fint odds som 4,33. Värde är alltid värde.

C´mon!

Johannes Seeman - Igor Shrolik (1) @4,33

Turnering: Estland F2

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 10:30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt