Speltips: GD TENNIS CUP ANKARA

Tennisboll & Racket 11/9

Riktigt skönt att smacka dit en match till tre gånger pengarna, det ger bra med självförtroende. Hade gärna surfat på vågen, men tyvärr finns det saker i riktiga livet som går före det här. Synd, då det håller ner min skrivfrekvens. Men när jag får en lucka kör jag eftersom motivationen är bra.

Razvan Marius Codescu

Riktigt starkt kval hittills av Codescu, då han enbart släppt fyra gem på två matcher. Men motståndet har varit svagt och det säger inte så mycket att vinna de matcherna stort.

Däremot har det inte gått så bra innan den här turneringen. Två turneringar i rad har Codescu åkt ut i kvalet. Den ena gången mot en orankad Rumän och andra gången mot en 1800 rankad spelare, båda förlusterna dessutom i raka set.

Letar och letar, men jag kan bara hitta en bra vinst på hela året för Codescu, det var når han besegrade Mike Urbanija som är duktig normalt sett. I övrigt är det här en svag spelare som sällan tar sig vidare från kvalen.

Nemanja Malesevic

Den här Bosniern född 2001 är en relativt ny bekanskap för mig. Han dök upp på allvar så sent som för två månader sedan. Och då gjorde han det bra direkt.

Först besegrade han Stefan Skadarka, en inte helt ofarlig spelare när han är på det humöret. Veckan efter lekte han bort en bekant spelare i Alexandros Skorilas med 6-4 6-2. Starka siffror då Skorilas i år varit på en helt annan nivå än tex Codescu för att sätta det i perspektiv.

Men den för mig mest imponerande segern tog Malesevic igår när han spelade bort Bart Stevens med 2-6 6-4 6-4. Stevens som är i praktslag efter kvartsfinalen förra veckan där han mosade lovande Niklas Guttau och 633 rankade Vasile-Alexandru Ghilea.

Slutsats

När jag tittar på vad de här har gjort finnar jag det konstigt att Codescu är favorit. Codescu har utan tvekan den sämsta formen av de två. Malesevic är det med bäst högstanivå då han slår bra spelare med högre frekvens än Codescu. Och till sist är jag imponerad av Malesevics seger igår mot en spelare som hade gjort Codescu till en löjlig figur om de spelat mot varandra. Codescu ska inte vara favorit här, med andra ord bra värde i 2,25 på Malesevic.

Speltips

Nemanja Malesevic - Razvan Marius Codescu (1) @2,25

Turnering: Turkiet F32 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 10:30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt