Speltips: Clube Ténis de Idanha future

Tennisboll 10/9

Det blev lyckat att lägga mina pengar på en totalt okänd yngling. Vinst med 6-4 i avgörande set för Connor Johnson var inte fel, alltid trevligt med sådana vinster även om jag vill ha bättre marginaler. Tre raka segern var det dessutom, dags att börja rida på vågen.

Simao Alves

Han är långt ifrån en vinnare den gode Alves. Han har haft ett gäng dugliga futurelirare på gaffeln men inte kunnat knyta ihop säcken. Sebastian Prechtel och Julian Ocleppo för att nämna två namn, inga blåbär på den här nivån.

Det finns ju något där och det här kvalet visade Alves prov på goda takter när han framförallt i kvalfinalen besegrade Antonio Pedro Pragana som kan bli något framöver.

Afonso Salgado

Lite mer futin på Salgado än Alves och kanske några fler matcher med goda resultat. Men faktum är att verken Salgado eller Alves har någon världsranking.

Salgado har dessutom åkt ut i kvalet i sina två senaste turneringar mot odugliga spelare som Lawrence Bataljin och Patrick Mayer, inga förluster man skriver hem om.

I övrigt inte mycket att skriva hem om för Salgado, en bra seger över en het junior i förrgår annars är det i princip blankt.

Slutsats

När jag jämför de här spelarna så är det två ganska svaga spelare vi har att göra med. Kan hitta små tendenser till att Salgado presterat lite bättre än Alves. Men jag tycker det är marginella skillnader, tycker inte det finns något här som motiverat att Salgado ska vara jättefavorit.

Något som är intressant är också att Alves verkar ha den högre högstanivå av de båda. Han presterar helt enkelt bättre mot bra motstånd. Dock har han mer bottennapp och pendlar mer mellan sina prestationer än Salgado.

Jag spelar helt enkelt det fina oddset här. Visst ska Salgado vara favorit, men att han ska stå i 1,22 är inte rimligt. Så mycket skiljer det inte. Han ska vara knapp favorit och jag misstänker att det här kommer bli en jämn historia som går till tre set. Då är det inte fel att sitta på 4,00.

C´mon!

Speltips

Simao Alves - Afonso Salgado (1) @4,00

Turnering: Portugal F19

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 14:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt