Speltips: Finaldags i Al-Solaimaneyah

Fantastiskt härlig seger senast när Federico Bertuccioli började matchen helt under isen. Men lyckades tillslut vända och vinna med 7-5 i avgörande set till finfina 2,75.

Dante Gennaro

Har spelat mot Dante Gennaro tidigare och då gick det bra. Kommer inte ihåg exakt vad jag skrev om honom då, men misstänker att mina tankar om honom fortfarande är ungefär samma.

Gennaro har verkligen trånglat sig till den här finalen och han var riktigt illa ute redan i 2:a omgången. Där mötte han den orankade Egyptiska junioren Adham Gaber som ställde till riktiga problem för Gaber.

I semifinalen såg det inte bättre ut när Gennaro var i princip utslagen mot Simone Roncalli. Men lyckades vända ett 1-4 underläge i avgörande set till vinst. Det svajar minst sagt för spelare vi idag väljer att spela mot.

Alexander Erler

Het som en spis är en underdrift för Alexander Erler just nu. Han har i skrivande stund 14 raka segrar och är i sin livs form. Idag spelade han tex bort 1:a seedade Jordan Correia i raka set. Correia som varit sjukt stabil med två turneringssegrar och en final från förra veckan i bagaget.

Nej det flyter för Erler just nu och det har verkligen hänt saker sedan han förlorade mot Gennaro i december förra året. Gennaro har stått och stampat på samma ställe medan Erler gått fram som en raket och då var ändå deras förra möte en superjämn historia.

Slutsats

Så bra som Erler varit på slutet gör att jag tror han kommer ta kommandot direkt i den här matchen. Dessutom har Gennaro svajat i år och inte alls imponerat lika mycket den här veckan som Erler.

Det känns som de är på olika stadier formmässigt och det är inget som jag tror ändrar sig tills imorgon. Det här kan bli en överkörning om Österrikaren får en bra start.

Speltips

Jag spelar alltså Alexander Erler till respektabla 1,66. Tycker det kan vara spelbart ner så långt som 1,50. I mina ögon är Österrikaren den klart bättre tennisspelaren.

C´mon!

Alexander Erler - Dante Gennaro (1) @1,66

Turnering: Egypten F20

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 11:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt