Speltips: China F12 Futures

Speed tennis serve

Väldigt skönt med en vinst senast och äntligen är den långa förlustsviten bruten. Inget snack om saken då Park vann klart i båda seten. Lika bra att fortsätta i Asien och kika på nattens final i Kina. Stream finns för den som är självplågare.

Weiqiang Zheng - Rhett Purcell (1) @1,90

Turnering: Kina F12

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 05:00

Ganska svag final det här, ingen av spelarna är rankade bland de 1000 bästa. Men det gäller att ta chansen när lottningen öppnar upp sig och det har dessa herrar gjort på ett bra sätt.

Rhett Purcell tycker jag är en begränsad spelare, vilket hans resultat bevisar. Har även sett honom spela och jag gick inte direkt ner i spagat av upphetsning av hans skicklighet.

Hans väg till final är fantastisk. Först besegrade han Daisuke Sumizawa och Zhe Zhou i två stentuffa tresetare, de är rankade 1779 respektive 1699. I kvartsfinal fick Cing-Yang Meng rankad 1000 stryka på foten. Sedan gav hans första motståndare av värde, Jeremy Beale upp i semifinal. Ibland händer det!

För att sätta detta i prespektiv så var senaste gången som Purcell var framme i en kvartsfinal oktober 2017. Efter det 16 turneringar av torka innan vägen öppnades med denna mosterlätta lottning.

Weiqiang Zheng är faktiskt sämre rankad än Purcell, men potential finns det mycket mer av hos Zheng. Han var bra redan när han slog igenom som junior, men sedan har han stått och stampat en del.

Zheng väg till final imponerar mer på mig än Purcells dito. Trots bättre motstånd än Purcell har Zheng slagit ut samliga spelare på väg fram till final lätt i raka sett. Och då är ändå tre av dem han slagit minst lika bra som Purcell i min bok.

Zheng visade i juni att han kan vara riktigt bra då han slog en spelare som varit väldigt het det här året nämligen Tung-Lin Wu. Wu är ju nästa uppe på challenger och nosar. Wu som i Kazakstan slog en av Sveriges bästa spelare Markus Eriksson med 6-4 6-2.

Zheng har imponerat mer fram till finalen och besitter den högre kapaciteten av de två, det här är ingen 50/50 match enligt mig. Vi spelare Zheng och så får vi se om jag har rätt.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt