Speltips: Formosa Cup

Helt fantastiskt att kunna hitta en spelare som står i 6,50 och som sedan bara tappar 5 gem på hela matchen. Hade lite annat för mig så jag kunde inte njuta riktigt av vinsten. Men aldrig fel att hitta sådan här spel och extra roligt när så många blir glada för det man bidrar med.

Yuta Kawahashi - Micheal Zhu (1) @2,00

Turnering: Taiwan F1

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 04:00

Har aldrig riktigt förstått mig på Micheal Zhus storhet. Spelar väldigt mycket, men är trots det inte bland de 1000 bäst rankade. Förövrigt fantastisk dålig fråm mitten av april och framåt där han knappt har vunnit någon match.

Kvartsfinalen här är faktiskt det bästa Zhu har gjort sedan november förra året och då har han ändå spelat en bra bit över 20 turneringar sedan dess.

Bra seger den här veckan iofs mot Tung-Lin Wu, men det var efter att Wu fick ge upp. Wu slog Zhu i raka set förra veckan så det var nog pga Wus skadeproblem Zhu hängde med resultatmässigt här.

Yuta Kawahashi är en av de Japanerna som har väldigt hög kapacitet. Men av någon anledning gömmer de sig och tävlar knappt någonting. Det finns några stycken av dem.

Kawahashi har faktiskt gjort det bra i princip varje turnering han spelat. Den här veckan har han smidigt tagit sig fram till kvartsfinal. Visserligen tappade han 1:a set mot luriga Bang Zhuo Yin, men efter det var det utklassning.

Sin förra turneringen slog faktiskt Kawahashi underbarnet Rimpei Kawakami och föll knappt med 7-9 i avgörande tiebreak mot Haru Inoue som också varit väldigt bra i år.

Och går man ytterligare en turnering tillbaka ser vi att han krossade Issei Okamura med 6-3 6-1 och även vann mot Duckhee Lee som är en bra challengerspelare.

Jag tycker att Kawahashi sitter på en enorm överkapacitet i förhållande till sin ranking på 1470. Men oddsen här känns som de är satta efter spelarna ranking, och det tycker jag är väldigt fel. Goda segermöjligheter för Japanen och vi kör på fina 2,00.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt