Speltips: Colombo future

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Alltid skönt att vara inne i ett stim och det är bara att njuta så länge det håller i sig. Tommaso Roggeros seger var min andra raka underdog som vann i två raka set. Uppskattar segrar där man inte inte behöver åka känslomässig bergochdalbana, hoppas det fortsätter på samma spår.

Anze Arh - Ignacio Carou (1) @1,66

Turnering: Sri Lanka F1

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 06:00

Har följt Ignacio Carou ett tag och tyckt han har slagit igenom i år på ett mycket bra sätt. Men något fick mig orolig när jag följde hans match mot Daniel Mora i slutet av maj.

Mora som är en väldigt begränsad spelare ställde till stora problem för Carou. Visserligen lyckades Carou vinna med 7-6 6-3, men någonstans där ringde varningsklockorna att han kanske inte är så bra som jag trodde.

Och mycket riktigt åkte han ut i kvalet två veckor i rad efter detta. Först i Bosnien där han hade jätteproblem med Mile Matic (ca 700 på juniorrankingen), för att sedan åka ut mot Marko Vujic. Vujic som turneringen innan detta förlorat mot hopplösa James Allemby.

Veckan efter blev det som sagt en ny kvalförlust mot en orankad chilenare och på den vägen är det för Carou. Lite bättre den här veckan dock då Carou slog 1000 rankade Anand i 1:a omgången.

Anze Arh däremot imponerar mer på mig, solida insatser en lång stund. Den här veckan primerades han också med sin första poäng på atptouren då Vinayak Sharma Kaza slogs tillbaka med 2-6 6-4 6-2. Kaza som imponerat i år vilket gör att Arhs seger inte går av för hackor.

Carou har tagit sina segrar tack vare fantastiska lottningar och han har inte vunnit mot någon riktigt bra spelare under hela året. Arh kommer enligt mig helt enkelt mala ner Carou och har han bara tålamod kommer det här gå vägen.

C´mon!

Pekkas blogg

Pekka

Pekka har följt tennis på ett intensivt sätt redan innan internets storhetstid då han fick knappa in tysk text-tv för att hitta de senaste resultaten. Numera läggs all fokus på den lägsta nivån inom professionell tennis, den för Pekka så älskade futuretouren.

Sveriges bästa

Kända profiler