Speltips: Kinatennis

Det gick vägen igår när Baolao Zheng vann i raka set till okej oddset 1,72. Skönt att få med sig den matchen efter voiden i Fournerie. Vi stannar kvar i Kina där de nått fram till 1:a omgången i Wuhan.

Weibowen Zou - Liran Chen (1) @3,40

Turnering: Kina F4

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 05:30

Var först tvungen att kolla upp Chen då det var olika bud på vad han egentligen heter i förnamn, men jag väljer här att lita på atps officiella sida.

Liran Chen har gjort ett kanonkval och har vunnit tre matcher i raka set. Väldigt bra lottning iofs, men Kousuke Ogura som Chen slog med 7-5 6-2 är inte helt oäven.

Weibowen Zou är några år yngre än Chen och hade en mardrömsinledning förra säsongen där han förlorade 8 raka matcher. Men från juli och framåt har det sett väldigt mycket bättre ut.

När jag jämför de här spelarna ser jag har Zou har väldigt mycket högre kapacitet än Chen. Det finns en växel till, tex är Zous tre senaste segrar mot spelare jag värderar högre än Chen.

Problemet är bara de djupa dalarna som Zou kan hamna i. Men jag tycker ändå han har varit en annan spelare sedan i juli förra året och borde därmed inte göra en plattmatch här.

Liran Chen är som sagt stabilare och är i bra form, men det ska inte motivera att han står i 1,30, det är på tok för lågt. Vet inte vad som hänt med värderingen då han i kvalfinalen till en början var underdog mot en oduglig Thailändare. Men nu helt plötsligt ultrafavorit.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt