Speltips: OPEN DE GRASSE

Bara ett spel de senaste två månaderna är ingen volym jag är nöjd med. Tanken är att det här ska vara en comeback där jag iallafall pumpar ut ett några spel per vecka. Konstigt nog blickar vi även denna vecka mot Frankrike och en kvalturnering därifrån.

Theo Fournerie - Ugo Blanchet (1) @2,62

Turnering: Frankrike F9 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 12:00

Ni kanske undrar om jag är från vettet då Ugo Blanchet är i sitt livs form där han förra veckan tog sin första atppoäng och slog Alexis Gauthier och Pierre Faivre som båda är meriterande spelare.

Samtidigt är Theo Fournerie så ljupt ner i källaren man kan komma då han inte spelat en enda match i år och dessutom tvingades avbryta tre matcher förra året pga skada.

Men jag tycker Fournerie har sådan överkapacitet så om han är någorlunda hel ska han bara vinna detta. Visst är Blanchet en kämpe men det är på en annan nivå än Fournerie.

Fournerie var redan som 18 åring rankad rankad en bit innanför 500 strecket och året innan när han bara var 17 år vann han en turnering i USA. Inte det stället man bara åker och plockar en futurevinst.

Fournerie fick som sagt förra året förstört av skador, men när han väl spelade slogs väldigt bra spelare som Miguel Semmler och Tak Khunn Wang tillbaka.

Som sagt väldigt svårbedömt, men aldrig att jag skulle sätta Fourneire som så kraftig underdog som oddsen säger. Alltså ser jag ett jättevärde här. Är Fournerie hel blir det vinst, annars har vi en hygglig chans på void.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt