Speltips: 1st Qatar ITF Futures 2018

Det känns som det är på väg åt rätt håll. Även om det krånglar en del så sticker bankrullen sakta men säkert uppåt. Förra vecka gjorde jag ett gästspel på challenger touren och kom undan med hjärtat i halsgropen. Nu är vi tillbaka på mer bekväma jaktmarker för min del.

Daniel Cozma - Abdulhamid Mubarak (1) @1,66

Turnering: Qatat F1 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 17:30

Intressant snubbe den här Abdulhamid Mubarak från Kuwait. Totalt medioker förutom när han spelar i Meshref i Kuwait. Där plockar han helt plötsligt fram storspelet och vinner mot spelare han normalt är chanslös mot.

Vad det beror på tänker jag inte spekulera i utan nöjer mig med att konstatera att den här turneringen inte spelas i Meshref. Och med det ökar vinstchanserna dramatiskt. För att belysa detta ännu mer har han bara vunnit tre matcher under hela sin karriär inklusive futurekval på annan spelort.

Vad ska vi säga om Daniel Cozma då? Han är inte heller någon blivande världsetta, men han kan iallafall spela litegrann. Han slog tex svensken Almir Nokic i december med 6-4 6-4. Cozma slog också Marshall Tutu med 6-3 6-3 förra året. Tutu hade en gång i tiden lite kapacitet.

Cozma kan vinna matcher på egen hand samtidigt som Mubarak är helt värdelös och under isen. Så kan man sammanfatta den här matchningen kort. Får inte Cozma en säck med pengar ser jag inte hur han ska förlora det här. 1,66 är generöst odds, borde inte ens vara över 1,50 om allt står rätt till.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt