Speltips: 8èmes INTERNATIONAUX MASCULINS BRESSUIRE - 79

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Det saknades absolut inte chanser men det var inte heller orättvist att mitt senaste spel fick stryk med 4-6 5-7. Ny turnering i Frankrike men den här gången är gruset utbytt mot något bestydligt snabbare.

Etienne Donnet - Charles Bertimon (1) @4,00

Turnering: Frankrike F2 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 16:30

Väljer här att spela mot den ena tvillingbrorsan Bertimon nämligen Charles som är tre minuter äldre än Maxence. Tycker också att Charles är den sämre av de två.

Charles största merit är en seger mot svensken Marcus Månsson med 6-3 7-6. Då förstår ni ungefär vilken nivå vi håller på och jobbar med.

Etienne Donnet finns det inte lika mycket information att hitta som det fanns om Bertimon. Men det jag läst mig till är att han ska vara relativt vass och kan säkert överraska såhär i början innan det finns så mycket statistik om honom från internationella tävlingar.

Donnet har iallafall slagit Sveriges bäst rankade junior i dubbel och har även en seger i raka set mot Anton Örnberg som är en annan av Sveriges bästa juniorer just nu.

Bertimon tycker jag inte presterat så mycket utan vikt ner sig de flesta framträdanden han har gjort. Donnet är absolut mer talangfull än sin motståndare.

Frågan är om han hunnit kliva om sin motståndare i skicklighet ännu då han är två år yngre och det är stor skillnad i den åldern. Jag har en känsla av att Donnet redan nu är bättre än Bertimon, om inte annat är det värt att testa till fina oddset 4,00.

C´mon!

Pekkas blogg

Pekka

Pekka har följt tennis på ett intensivt sätt redan innan internets storhetstid då han fick knappa in tysk text-tv för att hitta de senaste resultaten. Numera läggs all fokus på den lägsta nivån inom professionell tennis, den för Pekka så älskade futuretouren.

Sveriges bästa

Kända profiler